Un bărbat din Iași a scăpat cu viață după ce a băut spirt contrafăcut, dezinfectantul care a ucis 17 oameni: „Eu eram supărat că am băut 4 litri și nu m-am îmbătat”

Teodor Sasu, un bărbat din Iași, a băut spirt contrafăcut și a scăpat cu viață. Același spirt a ucis alte 17 persoane, 15 dintre ele fiind tot din județul Iași. Bărbatul nu știa la ce pericol se supune și a povestit fără reținere că, inițial, a fost supărat că nu s-a îmbătat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Teodor Sasu, în vârstă de 58 de ani, a declarat că și el este unul dintre cei care au băut spirtul contrafăcut. El, însă, a scăpat cu viață, spre deosebire de celelalte 17 persoane care și-ai pierdut viața. Originar din satul Onești, comuna Plugari, el a recunoscut că a băut o cantitate semnificativă de Sante Med.

„De la Primărie mi-au dat o plasă cu o sticlă de spirt și mai multe lucruri pentru protecție în perioada asta… Eu seara am băut o jumătate de litru de rachiu. Când am terminat rachiul, am pus mâna pe sticla de spirt și am amestecat-o cu apă. Patru litri am făcut. I-am tot dat, i-am tot dat și am băut tot până spre dimineață”, a declarat Teodor Sasu, pentru BZI.

„Dimineața eram treaz, am fost supărat că nu m-am îmbătat. Eu asta am vrut, să mă îmbăt”, a completat bărbatul.

fara descriere

Ieșeanul e fericit că a scăpat cu viață după ce a băut spirt contrafăcut 

„Este un caz fericit. Bărbatul a consumat alcool etilic inițial, iar mai apoi, alcool metilic găsit în Sante Med. Practic, el a luat antidotul, având în vedere că intoxicația cu alcool metilic se tratează cu alcool etilic”, a precizat dr. Tudor Ciuhodaru pentru sursa mai sus citată.

Acum, bărbatul spune că nu o să mai bea spirt niciodată. În plus, îi avertizează pe toți din jur să nu facă greșeala care pe el ar fi putut să-l coste viața.

Citeste si: Polițistul care și-a măsurat mușchii cu „Beleaua” Corduneanu, la o halbă de bere, a fost retrogradat! Ofițerul Dan Negură a ajuns subcomisar după ce a fost cercetat disciplinar!

„Eu spirt am mai băut, dar rar. Un pahar de bere, de vin… merge… spirt, nu prea. Oricum, de acum nu mai pun gura. E otravă. Mie mi-au spus că e dezinfectant, că e bun pentru o frecție ceva, dar eu am băut (…) Sunt mândru că am scăpat cu viață. Vreau să le spun oamenlior să nu mai bea spirt deloc. Dacă vor să bea un pahar de alcool sau ceva, să bea, dar nu spirt. Eu am băut și am cântat… Era să mor, dar am scăpat”, ”, a declarat Teodor Sasu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate