Un barbat plin de sange, suspect de COVID-19, a scuipat doctorii si asistentele de la spitalul din Harsova. 6 cadre medicale, in autoizolare

Incident la Spitalul Harsova. Un barbat care trebuia sa fie in autoizolare, suspect de COVID-19, a agresat cadrele medicale

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Un barbat plin de sange, suspect de COVID-19, a scuipat doctorii si asistentele de la spitalul din Harsova. 6 cadre medicale, in autoizolare


In articol:

Un barbat care trebuia sa fie in autoizolare pentru COVID-19 a facut scandal in spitalul din Harsova. Tanarul, ranit si plin de sange, a inceput sa injure si sa scuipe cadrele medicale care incercau sa afle ce s-a intamplat si sa il trateze.

Pe pagina de Facebook a spitalului din Harsova a aparut o postare in care se explica ce s-a intamplat. Pentru ca barbatul era suspect de COVID-19, cadrele medicale pe care le-a scuipat sunt acum in autoizolare.

Un barbat plin de sange, suspect de COVID-19, a scuipat doctorii si asistentele de la spitalul din Harsova. 6 cadre medicale, in autoizolare

„Pe timp de pandemie, personalul medico-sanitar trebuie să facă față unor situații extreme, neprevăzute, cum este cea pe care o vom relata în cele ce urmează. Individul din imagine, aflat în a treisprezecea zi de autoizolare s-a autoaccidentat, a pătruns grav rănit în incinta spitalului amenințând, jignind și scuipând medici și asistente deopotrivă, oameni care erau acolo pregătiți să-i salveze viața. Oameni care au continuat să își facă treaba, indiferent de amenințările acestuia și de faptul că se expun unui caz suspect de COVID-19”, a spus managerul spitalului din Harsova, Andrei Bogdan Zidaru.

Citeste si: Fost concurent de la Vocea Romaniei, in carantina institutionalizata: "E posibil sa am COVID-19"

Citeste si: Înmormântare cu măști de protecție! Imagini cutremurătoare de la înhumarea lui Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase!

Citeste si: Breaking news! Seară neagră pentru România. Încă 13 decese cauzate de coronavirus

„Individul în cauză a trebuit să fie stabilizat pe treptele spitalului, întrucât a fost imposibil să fie tratat în altă parte, acesta pierzând mult sânge și fiind într-o stare critică. Rezultatul? 6 angajați ai spitalului, nevinovați, care și-au făcut treaba cu maximă dăruire, aflați acum în autoizolare până la sosirea veștilor (rezultatele testării la COVID-19). Și, bineînțeles, acest individ, stabilizat, teafăr și izolat până la aflarea rezultatelor”, a mai transmis Zidaru.

Citeste si: Experții epidemiologi vin cu vești proaste despre COVID-19

Conducerea spitalului din oras a cerut ajutorul autoritatilor pentru a asiguta paza institutiei: "Ne va fi din ce în ce mai greu să continuăm în aceste condiții. Este nevoie de mult calm și înțelegere. În cursul zilei de mâine va fi solicitată comandamentului pentru situații de urgență prezența armatei (sau a unei alte autorități) pentru a asigura paza instituției”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate