Un botoșănean a venit la spital cu un borcan băgat în posterior. Anul trecut a ajuns la spital, în aceeași zi, cu un pahar tot acolo

Un bărbat din Botoșani, care anul trecut a ajuns la spital cu un pahar în fund, a venit anul acesta cu un borcan băgat acolo. Incidentul a avut loc exact pe aceeași dată, 18 mai.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Un botoșănean a venit la spital cu un borcan băgat în posterior
Un botoșănean a venit la spital cu un borcan băgat în posterior

Pe 18 mai 2019, bărbatul de 52 de ani dintr-un sat de la marginea județului a ajuns la spital cu o ambulanţă, acuzând că are o sângerare la nivelul anusului. În momentul în care au vrut să îl consulte, medicii au aflat de la bărbat că un pahar de sticlă e motivul sângerării.

"Iniţial am crezut că glumeşte. La o examinare sumară se putea vedea că este vorba de un corp străin, însă nu am crezut că ar fi chiar un pahar. A fost trimis la o radiografie, iar rezultatul ne-a lăsat mască pe toţi. Era un pahar cu gura în jos.", a spus amuzat un medic din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe, în urmă cu un an.

În 2020, pe aceeaşi dată, bărbatul a ajuns din nou la spital, însă de această dată nu cu un pahar în fund, ci mai rău. "Este vorba de un pacient cu un corp străin anal şi rectal. Un borcan de sticlă.", a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD, citat de monitorulbt.ro.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Coronavirus. 198 de noi cazuri de îmbolnăvire. Numărul total a ajuns la 17.585

Citeste si: Carmen Grebenișan l-a înșelat pe fostul iubit cu actualul? Dezvăluiri fără perdea: „Ne-am cunoscut în timp ce eram...”

Citeste si: Controversa anunțului oficial al morții arhiepiscopului Pimen

"Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: Eu sunt ăla!", a povestit un cadru medical din UPU-SMURD.

Borcanul a înlăturat pe cale chirurgicală. Pacientul a fost internat apoi pe secţia de reanimare, starea lui fiind bună. Borcanul a fost oprit de medici pentru a fi pus la colecţia de obiecte ciudate scoase din pacienţi.

Medicii nu au aflat cu exactitate motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul bizar şi extrem de periculos, acesta spunând doar că avea o mâncărime şi usturime de care a încercat astfel să scape.

Urmatorul articol
Citește și:

Diana și Ilie, doi tineri abia căsătoriți, au murit împreună! Tânăra era însărcinată

Klaus Iohannis, declarația momentului, în plină stare de alertă: „Nu ne dorim să reintrăm in starea de urgență, dar vom fi obligați să luăm din nou această decizie dacă...”

Incendiu periculos pe DN1! O cisternă cu 30 de tone motorină şi benzină a luat foc

Anuntul de ultima ora al medicilor despre starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoara

Nicușor Dan anunță o nouă măsură nepopulară! Adio Târg de Crăciun în București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies