Un complex din Ploiești, evacuat de urgență! Mai multe persoane au primit îngrijiri medicale

Aproximativ 120 de persoane au fost evacuate dintr-un magazin din Ploieşti, joi seara, din cauza unui miros iritant, ce vine de la subsolul clădirii.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Aproximativ 120 de persoane au fost evacuate dintr-un magazin din Ploieşti, joi seara, din cauza unui miros iritant, ce vine de la subsolul clădirii. Opt muncitori s-au simţit său şi au primit ajutor medical, transmite corespondentul Mediafax.

Detectorul de substanţe periculoase nu a identificat modificări ale concentraţiei de oxigen în cazul magazinului evacuat, joi seara, în Ploieşti, iar reprezentanţii ISU Prahova cred că mirosul a fost provocat de un spray iritant folosit pentru autoapărare.

Citeste si: Tudorel Toader și-a anunțat demisia pe Facebook! Cum au reacționat oamenii

Citeste si: Râsul-plânsul! Ce a postat un bărbat de 50 de ani din Oradea pe net a devenit imediat viral!

Citeste si: Cu ce se ocupa criminalul de la depoul CFR care și-a omorât iubita cu cinci lovituri lovituri de cuțit ! Motivul pentru care a și fost dat afară de șefi

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că detectorul de substanţe nu a detectat nimic deosebit în cazul magazinului din care au fost evacuate preventiv 120 de persoane.

„Dacă există o substanţă periculoasă, ne modifică nouă concentraţia de oxigen, dar aparatul a indicat ca oxigenul se află in limite normale. Posibil ca la subsolul clădirii să se fi pulverizat un spray de autoapărare”, a spus Vasiloae.

Sursă: Mediafax

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate