Un concurent de la ”Românii au talent” și-a pierdut un deget! FOTO

Chilianul Pedro Benavides a impresionat juriul cu numărul său, dar acrobatul ascunde și o poveste tragică.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Chilianul Pedro Benavides a impresionat juriul de la ”Românii au talent” cu numărul său, dar acrobatul ascunde și o poveste tragică. De 10 ani practic această disciplină, de la 14 ani fac dans, circ, teatru, iar ce v-am prezentat e o fuziune a tot ce fac. E foarte periculos căci cercul cântărește 25 de kilograme. Am prieteni care și-au spart capul. Și eu am făcut accident”, a povestit Pedro Benavides, care a recunoscut că și-a pierdut degetul mijlociu de la mâna stângă în timpul unei antrenament. 

Citeste si: Povestea românilor care lucrează la dezvoltarea jocului "Need for Speed" | INTERVIU EXCLUSIV | VIDEO

Citeste si: Mihaela Rădulescu a fost bătută în copilărie! Vedeta și-a acuzat părinții: "Dacă le fac o vină, e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”

Fluența numărului mi-a plăcut pentru că este cel mai greu de atins. Asta e, de fapt, marea artă. Ai făcut-o atât de lin și natural încât m-ai cucerit”, l-a lăudat Mihai Petre, imitat și de Andra. ”E prima oară când văd un concurent care execută aceste mișcări perfect. E extraordinar să poți să privești așa ceva. Pentru noi, ca spectatori e extraordinar”, a declarat celebra solistă. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate