Un copil bolnav a murit după ce tatăl său a fugit cu banii pentru tratament! A cheltuit 70 de mii de dolari pe femei și petreceri la hoteluri de lux

Tatăl unui copil care suferea de o boală terminală și-a abandonat copilul și soția și a cheltuit banii pentru tratamentul micuțului pe hoteluri, prostituate și petreceri scumpe.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Joao Miguel, un copil în vârstă de doar doi ani, suferea de atrofie musculară spinală. Băiețelul a murit în Brazilia, țara lui de origine, pentru că nu a primit tratamentul la timp.

Persoana care se face responsabilă de moartea lui Joao Miguel este chiar tatăl lui, care a chelutit toți banii strânți pentru tratamentul lui. Bărbatul a organizat petreceri scumpe în hoteluri de lux și a plătit femei pentru a întreține atmosfera.

Citeste si: Andreea Murgeranu locuia în Anglia de câțiva ani și l-a chemat și pe fratele ei acolo. Acum, se simte vinovată de moartea lui: „Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc”

Citeste si: Veste tragică! A fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Timișoara

Citeste si: Tamara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop: “Amintire de neprețuit de la marea doamnă a comediei româneşti”

Cum au reușit părinții copilului să strângă bani pentru tratament

Tratamentul lui Joao Miguel era foarte costisitor și Mateus Henrique Leroy Alves și soția lui nu își permiteau să-l pătească. Cei doi părinți au început o campanie de strângere de fonduri pentru a-și salva fiul. Povestea copilului a impresionat foare mulți cetăței, inclusiv politicieni și vedete, și toți au contribuit pentru a strânge 70.000 de dolari, suma necesară pentru tratament.

După ce s-a încheiat strângerea de fonduri, Mateus Henrique Leroy Alves a fugit cu banii. Soția lui a mers la Poliție și l-a denunțat după ce s-a trezit singură, fără bani și cu un copil pe patul de moarte.

Bărbatul de 37 de ani a fost arestat într-un hotel din Bahia.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate