Un copil de trei ani a murit la grădiniță, după ce a căzut în fosa septică!

Un copil de numai trei ani a murit la grădiniță, după ce a căzut într-o fosă septică. Ce spun cei de la Inspectorat despre această tragedie.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Un copil în vârstă de doar trei ani a avut parte de un sfârșit șocant. Micuțul și-a pierdut viața după ce a căzut în fosa școlii din localitate.

Băiețelul care a murit în latrina școlii din satul Buda, comuna Briăești, județul Iași. Acesta mai avea încă opt frați, unul dintre ei fiind mai mic, în rest ceilalți fiind frați mai mari. Deși directoarea școlii unde s-a petrecut tragedia susține că acesta a venit în vizită la frații lui, mama copiulului spune că el venea la grădiniță cu frații săi.

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei o place pe Lavinia, dar nu vrea o relație cu ea: „E un suflet bun, dar nu e...”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, luată la ro(a)st de Victor Slav: “În locul tău aș fi putut să am un teanc de bani”

Citeste si: Șocant! A refuzat să facă amor cu soțul său și și-a găsit sfârșitul! Ce au descoperit vecinii sub pătură

Potrivit primelor informații, copilul a căzut în fosa septică de la școala din localitate. În aceeași curte se află și grădinița, iar corpul neînsuflețit al copilului a fost găsit în jurul orei 13, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean cu medic şi un Echipaj de Prim Ajutor de la Târgul Frumos au fost la locul solicitării. În ciuda manevrelor de resuscitare, la finalul intervenției s-a declarat decesul, iar poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, corpul băiețelului fiind dus la Medicină Legală pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Ce spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi despre tragedie

Sabina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, susţine că copilul nu era înmatriculat în sistemul de învăţământ și că acesta ar fi ajuns neînsoțit.

Aceeaşi sursă menţionează că în cel mai scurt timp posibil directorul şcolii din localitate urmează să îşi prezinte demisia, după ce inspectorii care au verificat situația din teren au descoperit faptul că fosa septică nu a fost asigurată corespunzător.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate