Alina Pușcaș și soțul ei, vacanță de lux în Grecia. Cât de bine arată în costum de baie la două luni după ce a născut

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, au plecat într-o vacanță de lux în frumoasa stațiune Mikonos, din Grecia.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Alina Pușcaș a născut acum două luni și a simțit nevoia să se relaxeze într-o vacanță de lux pe plajele însorite ale Greciei.

Citeste si: Ilie Năstase, părăsit de soție la nici șase luni de la cununia civilă? „Locuiește cu chirie”

Citeste si: Mesajul chitaristului Bogdan Giurea, care amenințase că se sinucide: ”Depresia a început atunci când am fost dat afară din trupă!”

Citeste si: Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani după ce a fost călcat de maşină în Qatar a luat viaţa de la capăt în altă ţară! Răzvan Şelariu s-a refugiat în Insulele Feroe!

Alina Pușcaș și soțul ei, vacanță de lux în Grecia. Cât de bine arată în costum de baie la două luni după ce a născut

Prezentatoarea nu pare a fi mamă a trei copii și a arătat superb în costumul de baie complet pe care l-a purtat. Alina Pușcaș s-a refăcut imediat după naștere și a afișat o talie subțirică imediat după fericitul eveniment din viața ei. 

fara descriere

Alina Pușcaș și soțul ei s-au lăsat răsfățați de razele soarelui din Grecia, însă au plătit scump pentru a fugi de temperaturile scăzute din România.
Biletul a costat aproximativ 400 de euro, iar pentru o singură noapte de cazare vedeta a scos din buzunar 250 de euro. Cei doi s-au delecatat la cele mai scumpe restaurante și cubluri din stațiunea de lux.

fara descriere

Alina Pușcaș este mamă a trei copii și spune că cel din urmă a fost exclusiv dorința soțului. Cu toate acestea, vedeta a declarat că mereu și-a dorit o familie numeroasă.
Vedeta s-a recuperat foarte bine după fiecare naștere și a plecat imediat în vacanță. 

În timp ce alte femei abia ies din casă la două săptămâni după ce au născut, Alina Pușcaș a plecat la plajă cu toată familia. Adică, și-a luat soțul, cei trei copii, inclusiv bebelușul de două săptămâni, dar și bunicii, care probabil că sunt ajutoare de nădejde.

Citește continuarea aici. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate