Vedete

Un dintre cele mai bune balerine din lume, la un pas să își piardă casa! Apelul lui Teo Trandafir pentru fani

Bianca Badea este una dintre cele mai bune balerine din lume, însă visul său s-ar putea nărui. Ce se întâmplă cu fetița în vârstă de 12 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Bianca are doar 12 ani și a devenit cunoscută în întreaga lume. De la trei ani, micuța face balet. Deși își dorește să devină una dintre cele mai mari balerine din lume, fetița se confrută cu probleme financiare.

Citeste si: Cătălin Cazacu, dezvăluiri neașteptate: „S-au scris multe despre mine, bat femei...”

Citeste si: Alex Bodi recunoaște că din cauza lui s-a încheiat relaţia cu Bianca Drăguşanu

Părinții m-au dus prima dată la cursuri de dans. I-am arătat ce știam eu și m-au dat apoi la balet. Am ajuns să fac până la 8 ore. La școală am două ore de studiu. Apoi aprofundez și acasă. Cel mai important premiu este cel din New York. Sunt singura româncă, eu sunt singura care am reușit să câștig acest premiu”.

„Pe 1 martie trebuia să aibă o audiție la Royal Balet. Am primit un mail ca să se prezinte acolo, ca să își asigure locul. La Bolshoi trebuie să îi plătesc căminul care costă 2000 de Euro. Eu am încercat să păstrez conexiunea. Sper să reușim, să găsim un sponsor”, a dezvăluit tatăl fetiței.

Tatăl său îi creează ținutele fetiței sale. Mama Biancăi muncește de dimineața până seara într-un magazin de jucării.

Este un copil foarte talentat. Ar fi o mare realizare ca ea să ajungă acolo, să devină o balerină mare. Doar acolo își poate împlini acest vis”, a dezvăluit și mama fetiței.

Părinții Biancăi, la un pas să își piardă casa

Invitată la „Teo Show”, fetița a vorbit despre cât de greu este acest drum pentru ea.

„Tati mi-a făcut costumul. El a muncit mult, împreună cu doamna croitoreasă

„Am făcut absolut orice a ținut de mine. Fac tot posibilul să o ajut, cu tot ce pot. Pe lângă probleme, s-a întâmplat ca mama să plece dintre noi. Nu am făcut actele. Mai am doi frați dintr-o căsătorie anterioară, urmeaază un proces”, a dezvăluit tatăl.

Teo Trandafir a făcut un apel către toți cei care apreciază talentul. Cei care vor să o ajute pe micuța Bianca, o pot contacta pe pagina sa de Facebook și de Instagram

Galerie foto