Un fost președinte a fost găsit spânzurat într-un spital din Târgu-Jiu

Un fost președinte al unei asociații a fost găsit spânzurat într-un spital din Târgu-Jiu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre Cosmin Dumitru Cristea-Rostogolea, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care se afla închis în Penitenciarul Târgu Jiu. Bărbatul a fost găsit spânzurat în spital. El a fost președintele Asociației ”Tinerii Gorjului”.

Cosmin Dumitru Cristea-Rostogolea a fost condamnat pentru viol și i s-a mai adăugat o pedeapsă pentru infracțiunea de ultraj. Din anul 2015 a fost închis. A primit o sentință de 5 ani și 8 luni, conform Adevărul.

Citeste si: O femeie din Vaslui a fost sfârtecată de soț cu o coasă, dar și-a dat ultima suflare în curtea vecinilor, strigând după ajutor! Oamenii au înlemnit când au văzut-o

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: După ce s-a aflat că e la un pas de divorț, Andreea Antonescu a făcut o dezvăluire emoționantă despre familia ei: „Sienna a plâns când...”

Citeste si: A vrut să își mărească buzele dar s-a trezit mutilată! „Îmi puteam pierde vederea”!

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, vor efectua cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta“, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Victima bărbatului se numește Carmen Martins, iar la începutul anului a înjunghiat și a incendiat un bărbat în locuința sa.

Bărbatul o violase și o lovise. Bărbatul Simulase un incendiu, dând foc unor haine, apoi a fugit și a sărit într-un tren. După câțiva kilometri, bărbatul a sărit din vagonul aflat în mers și s-a ales cu mai multe fracturi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate