Un lugojean a primit 2000 de euro amendă după ce a făcut live pe Facebook. Gestul bărbatului a supărat până și autoritățile

Sancțiunea a constat în amenda primită de bărbat în valoare de 2,000 lei si interzicerea realizării altor astfel de live-uri pe Facebook.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Antal Zlato Barosanul a fost dat în judecată în urma unor jigniri adresate în mod repetat în mai multe live-uri pe facebook. În urma procesului, magistrații Judecătoriei Lugoj i-au interzis să mai realizeze transmisiuni live pe rețeaua de socializare sau să publice mesaje cu caracter denigrator prin care să aducă atingere onoare și demnității persoanelor. În caz de nerespectare, lugojeanul va fi tras la răspundere.

Reclamanții, cei jigniți în live-uri, au fost doi dintre membrii familiei lui Ioan Bolț, lider ai comunității de romi din oraș. Cei doi au deschis un proces împotriva lui Zlato pe care l-au și câstigat.
Decizia magistratilor a luat în considerare caracterul public al postărilor pe Facebook, precum și regulamentul rețelei de socializare, relatează Express de Banat.

Citeste si: „Fiul meu și-a băgat cuțitul în mână”. Momentul în care Andreea Berecleanu a rămas fără aer

Citeste si: Antonia se pregatește de cel de al patrulea copil?”Suntem foarte fericiți!”

2,000 de euro amendă

„Instanța a constatat faptul că Antal Zlato Barosanul a avut mai multe apariții live pe rețeaua de socializare Facebook, apariții în care făcea afirmații jignitoare la adresa reclamanților. Obligă pârâtul să înceteze încălcarea drepturilor personale nepatrimoniale prin săvârșirea în viitor a faptelor ilicite. Obligă pârâtul la plata către fiecare reclamant a sumei de 1.000 de euro, reprezentând prejudiciul nepatrimonial cauzat”, se arată în sentința dată de Judecătoria Lugoj, conform sursei citate.

Anal Zlato Barosanul are la dispozitie 30 de zile pentru a ataca sentința Instanței.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate