Un medic francez spune că a găsit un medicament care functionează spectaculos în cazurile pacienților infectați cu coronavirus: „Este imoral să nu îl folosim”

Un medic francez a descoprit un medicament care ar avea efecte bune în tratamentul împotriva coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Didier Raoult, un specialist francez în boli infecțioase din Franța, spune că a găsit un medicament care are efecte spectaculoase în tratarea pacienților cu coronavirus. Tot el a evidențiat faptul că toți pacineții ar trebui să beneficieze de el. Momentan, autoritățile din Franța așteaptă un studiu clinit pentru a permite administrarea lui.

„Cel mai eficient remediu pentru tratarea pacienților cu COVID-19 este folosirea clorochinei, un antimalarian folosit de zeci de ani și cunoscut de călători ca Nivaquine. Are efecte spectaculare asupra epidemiei în curs”, a declarat Didier Raoult, directorul Institutului Spitalului Universitar pentru Infecții Mediteraneene, conform  Mediafax.

După șase zile de la administrarea medicamentului, doar 25% dintre aceștia mai purtau virusul, în timp ce 90% dintre cei care nu au primit acest tratament erau încă pozitivi”, a mai spus medicul.

Citeste si: Coronavirus. Andreea Marin, în lacrimi! „Mă doare cumplit durerea lumii din care fac parte, nu am învățat sa fiu tare…”

Citeste si: Medicii din Suceava, mesaj disperat: "E iadul pe pământ aici. Nu scapă nimeni, asta ți-o zic clar. Suntem carne de tun"

Citeste si: Veste uriașă pentru Sile Cămătaru! Fata lui, Rebecca, va deveni mamă: ”Vă anunțăm bucuroși că o să avem un băiețel” FOTO

fara descriere

Medicul spune că este imoral ca pacienții infectați cu coronavirus să nu beneficieze de acest tratament

„Cred că există oameni care trăiesc pe Lună și care compară studiile terapeutice ale SIDA cu o boală infecțioasă emergentă. Eu, ca orice medic, odată ce s-a demonstrat că un tratament este eficient consider imoral să nu-l administrezi. Este atât de simplu”, a mai spus specialistul francez.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate