Un militar din Constanta a murit de ziua lui dupa ce a fost plimbat prin spitale!

Ionut Marinescu a facut stop cardiac si a murit. Era internat la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

In articol:

Un militar din Constanta a murit inainte de Craciun, chiar de ziua lui.

Ionut Marinescu, in varsta de 36 de ani, era casatorit si avea doua fetite: una de 5 ani, cealalta de 10 luni. Tanarul militar a fost plimbat prin spitale fara sa primeasca un diagnostic corect.

Citeste si: Lovitură cruntă pentru Leonard Miron înainte de Sărbători: “Acum se odihneşte într-un loc frumos, dincolo de curcubeu”

Citeste si: „Azi se împlinesc 30 de ani de cand ai fost strivit de un tanc-amfibie, la ora 17.00, în fața sălii Dales din București... Ai fost prima mea iubire”

Citeste si: Ultimele cuvinte ale Elenei Ceaușescu! Ce a strigat soția președintelui înainte să fie executată

Suspect de hepatita, Marinescu era internat la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta. A murit in Ajun de Craciun, dupa ce a suferit un stop cardiac.

Un militar din Constanta a murit de ziua lui dupa ce a fost plimbat prin spitale!

"Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru Cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand” ne-a părăsit… Astăzi trebuia sa fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm «La multi ani»…. A lăsat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterană era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor… Fetiţa s-a făcut bine", a scris pe Facebook caporalul Dănuţ Albu, presedintele Ligii Militarilor Profesionisti.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate