Un nou cutremur în România. Undele seismului au ajuns până în Capitală

Un nou cutremur de notat a avut loc în România, în zona seisimică Vrancea. Activitatea tectonică a fost resimțită până în București.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, arată Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.


In articol:

Seismul cu magnitudinea 3,9 s-a produs la ora 3:51 în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 137 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov, Ploiești, București, Pitești, Bacău, Brăila, Galați.

Este cel de-al treilea cutremur important ca intensitate din ultimele trei săptămâni. 

Cutremur de 4,6 grade pe 25 aprilie

România a fost zguduită de un seism în noaptea de 25 aprilie, ora 01:04. Cutremurul de 4,6 grade s-a simțit puternic în Galați.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Veste teribilă primită de la judecători de Naum Ciomu! Doctorul care a secționat din greșeală penisul unui pacient ar putea returna 150000 de euro

Citeste si: Cu ce rămâne George Burcea după divorțul de Andreea Bălan! Exclusiv

Citeste si: Criminalul de la Săpoca nu a fost uitat de amici: ”Un prieten adevărat e greu de găsit, și mai greu de părăsit și imposibil de uitat!” FOTO

Citeste si: Povestea dramatică a „Haiducului” evadat de la Penitenciarul Ploiești. Dormea în fiecare seară la mormântul fiului său: „Aici m-ați fi găsit mort“

Citeste si: Cum o protejează părinții Alexandrei Măceșanu pe Irina, mezina familiei: „Este vital să știe ca este în siguranță după cele petrecute”

„În ziua de 25.04.2020, la ora 01:04:18 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, GALATI un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.0, la adâncimea de 15km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 64km NV de Galati, 78km NV de Braila, 88km SE de Bacau, 143km S de Iasi, 149km E de Brasov, 155km NE de Ploiesti, 162km SV de Chisinau, 194km NE de Bucuresti, 195km SV de Tiraspol, 209km NV de Constanta”, notează Institutul Naţional Pentru Fizica Pământului.

 


Citește și:

Primele incidente la alegerile locale 2020. Președintele unei secții de votare a fost demis

Imagini cu puternic impact emoțional! O copilă maltratează un cățel, aruncându-l în aer și învârtindu-l strâns cu lesa de gât!

Încă un adolescent snopit în bătaie de copii care au aceeași vârstă. Băiatul îi imploră să nu-l mai lovească: ”Vă rog să nu mai dați”

La ce oră se deschid oficial secțiile de votare pentru Alegerile Locale

Prezența la vot Alegeri Locale 2020 LIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies