Un om a paralizat, după ce a mâncat dintr-un restaurant carne de pui! Cum a fost posibil așa ceva

Un bărbat a paralizat după ce a consumat mâncare într-un restaurant. Ce se întâmplase, de fapt.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

  Un caz incredibil a avut loc într-un restaurant! Un bărbat originar din Marea Britanie a paralizat de la gât în jos, după ce a mers în restaurant și a mâncat carne de pui! Nu carnea în sine a fost problema, ci modul în care a consumat-o! Bărbatul a rămas paralizat, după ce a consumat carne de pui crudă, conform The Mirror.

  După ce a ingerat bucățile de pui crud, bărbatul a început să aibă dificultăți de deplasare. A fost transportat de urgență la spital și plasat în comă. Doctorii au aflat că sistemul imunitar i-a atacat măduva spinării, astfel apărând paralizia. Bărbatul, din fericire, și-a revenit din comă și acum primește tratament special.

  Citeste si: Prima imagine cu Luiza Melencu, după ce ar fi fost găsită în Italia

  Citeste si: Lovitură pentru România? Previziune neagră pentru țara noastră! Ce se întâmplă

  Citeste si: Accident cu patru mașini pe A3! O fetiță de zece ani este implicată

  Un băiețel a murit după ce a mâncat shaorma la un fast-food din București

  Părinții nu aveau în organism bacterii periculoase, deși mâncaseră același produs ca și copilul lor. În acest caz, există mari șanse ca băiețelul să fi fost salvat dacă era tratat la timp. Theodor, băiețelul de 3 ani, a avut o deshidratare severă așa că inima lui nu a mai avut ce să pompeze.

  În 8 ore, el și părinții lui, toți având simptome de toxiinfecție alimentară au fost consultați acasă de doi medici de pe salvare. Au ajuns la Spitalul Balș, într-un final, cu o ambulanță fără medic.

  În timp ce adulții și-au revenit doar cu o perfuzie de hidratare, copilașul a facut stop cardiac și nu a răspus manevrelor de resuscitare.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate