Un piteştean şi-a călcat intenţionat soacra cu maşina! Motivul halucinant pentru care a făcut asta

Un piteştean în vârstă de 30 de ani a fost reţinut de oamenii legii după ce a călcat-o intenţionat cu maşina pe soacra lui. Bărbatul urmează să fie adus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Între el şi soacră exista un conflict mai vechi.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Chestionat în legătură cu accidentul pe care l-a provocat, bărbatul a susţinut în faţa oamenilor legii că şi-a călcat soacra cu maşina fiindcă aceasta era stresantă. Potrivit imaginilor apărute la TV, ginerele a virat intenţionat stânga pe o trecere de pietoni pentru a-şi lovi soacra şi a oprit maşina câţiva metri mai departe.

După impact, ginerele a mers la soacra lovită, a schimbat câteva vorbe cu ea, după care a plecat. Nervii pe care i-ar fi produs femeia s-au lăsat cu un dosar penal pentru tentativă de omor. Piteşteanul, care a fost reţinut, se va prezenta în faţa instanţei, judecătorii urmând să decidă dacă va fi areestat preventiv.

Soacra mergea pe stradă împreună cu soţul ei înainte de accident. La un moment dat femeia a coborât de pe trotuar pe şosea, din cauza unei maşini parcate. Chiar în acel moment ginerele a accidentat-o voit. Femeia a fost rănită în urma accidentului, ea ajungând la spital. Medicii au constatat că a suferit o contuzie la şold şi o fractură la genunchi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate