Un site susține că ”Alexandra a murit cu două zile în urmă!” și publică o poză controversată, cu o groapă și un sac în care s-ar afla un cadavru FOTO

Cazul criminalului Gheorghe Dincă, care ar fi răpit și ucis cel puțin două fete în Caracal, a zguduit opinia publică din România, mai ales din cauza erorilor făcute în anchetă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cazul criminalului Gheorghe Dincă, care ar fi răpit și ucis cel puțin două fete, Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), a zguduit opinia publică din România, mai ales din cauza erorilor din anchetă. Deși autoritățile au anunțat oficial că Alexandra Măceșanu a murit, pe internet, pe site-ul ex.add-news-ro.info, au apărut acum o săptămână fotografii cu o fata numită ”Alexandra”, care aduce vag cu tânăra de 15 ani, sechestrată de un bărbat în Italia.

Citeste si: Luis Lazarus, dezvăluiri INCREDIBILE din ancheta de la Caracal: ”Acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare!”

Citeste si: Scrisoarea tatălui Alexandrei Măceșanu, făcută publică de Alexandru Cumpănașu. E cutremurător: ”Este un coșmar din care nu ne mai trezim”

Titlul materialului este pompos și evident fals, ”Alexandra este în viață și se află în Italia. Fata a fost vândută de către Gheorghe Dincă!”, notează site-ul respectiv, după care, în text, după fake-news-ul care susține ”veridicitatea” fotografiei, sunt inserate și informații oficiale, anunțate în cazul care a zguduit România. 

Zilele trecute, același site dubios, ex.add-news-ro.info, insistă cu intoxicarea și publică o fotografie cu o groapă și un sac în care s-ar afla Alexandra, notând că ”Alexandra a murit cu două zile în urmă!”.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate