El e duhovnicul lui Cornel Galeş, pe care impresarul îl vizita pentru liniştea sa sufletească! Preotul Grigore Mazilescu va oficia slujba de înmormântare, aşa cum a făcut şi pentru Ileana Ciuculete!

Duhovnicul lui Cornel Galeş, preotul Grigore Mazilescu, a avut o legătură specială şi cu Ileana Ciuculete.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Duhovnicul lui Cornel Galeş este un preot de la Biserica Costeasca din Chitila. În octombrie 2017, Galeş l-a vizitat pe părinte şi s-a fotografiat alături de acesta în lăcaşul de cult. „Cu părintele duhovnic Grigore Mazilescu pentru liniştea sufletească”, a postat Galeş.

Impresarul l-a cunoscut pe preot prin intermediul soţiei sale, Ileana Ciuculete.

Citeste si: După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a iubit enorm doar Rapidul! Bărbatul era fan împătimit al giuleștenilor

Citeste si: Cornel Galeş spunea că are fantezii cu o celebră prezentatoare de televiziune, de faţă cu Ileana Ciuculete: „O visez goală”

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citeste si: Cornel Galeș, ”smardoială în direct” cu Luiz Lazarus! ”Bă, mă ridic și îl pocnesc! Vrei să-ți sparg nasul ăla?” De la ce ”s-au luat” cei doi?

Presa a relatat că parintele Grigore Mazilescu, duhovnicul Ilenei Ciuculete, este omul pe care Ileana l-a sunat prima oară cand a aflat că este grav bolnavă. De asemenea, cu cateva minute inainte sa moara, pe 14 martie 2017, parintele Grigore a mers la clinica unde cantareata era internata si a spovedit-o.

Apoi, el a oficiat slujba de înmormânatre a Ilenei Ciuculete( vezi cum s-au distrat fiii Ilenei Ciuculete după decesul lui Cornel Galeş)

Duhovnicul lui Cornel Galeş. Grigore Mazilescu este doctor în Teologie 

Grigore Mazilescu este doctor in Teologie, absolvent al Institutului Teologic Bucuresti si al Seminarului Teologic din Craiova. Este asistent la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, la catedra Teologie Istorica, Biblica si Filologie, are peste 10 lucrari stiintifice publicate, a participat la multe emisiuni pe teme religioase.

Preotul care a oficiat slujba de înmormântare a Ilenei Ciuculete lui Cornel Galeş va fi prezent şi la funeraliile lui Galeş, aşa cum a relatat impresarul Silviu Lăpădat.

”Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie. În 12 decembrie vor avea loc funeraliile la Cimitirul Străulești 2. Aici va dormi somnul de veci alături de ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete! Dumnezeu să vă odihnească în pace”, au menționat apropiații lui, pe pagina de facebook creată pentru el.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri uluitoare ale lui Cornel Galeș despre viața lui de după moartea soției sale, Ileana Ciuculete! Gest extrem făcut în memoria ei | DEZVĂLUIRI

Ce pregătiri se fac pentru înmormântarea lui Cornel Galeș! Avem toate detaliile Exclusiv

El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

Cum a reușit Viviana să rezolve repatrierea lui Cornel Galeș, după ce a murit în accidentul de mașină din Spania! ”Nu se putea altfel”

DOLIU NAȚIONAL: A murit una dintre marile legende ale lumii! MILIOANE DE ROMÂNI au auzit de el

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Urmează VREME FOARTE REA! Acum e soare, dar vine COD GALBEN

El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies