Un tanar din Botosani a ajuns de urgenta la spital, dupa prima partida de amor cu iubita

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Un tanar din Botosani a prezentat dureri groaznice in urma unui act sexual. Baiatul si-a facut curaj si s-a prezentat la Spitalul de Urgenta. Se pare ca, dupa primul act sexual, o parte din pielea de pe organul genital s-a rupt. Acest incident i-a provocat dureri groaznice.
"Pacientul a fost supus unei mici interventii chirurgicale, in urma careia problema se va corecta de la sine. Va veni peste cateva zile la consult si i s=a recomandat repaus de la activitatile sexuale", a declarat un asistent din cadrul SJU Botosani.

Un tanar din Botosani a prezentat dureri groaznice in urma unui act sexual. Baiatul si-a facut curaj si s-a prezentat la Spitalul de Urgenta.

(A uitat camera deschisa dupa ce-a jucat un joc pe calculator, iar partida de sex cu iubita a fost transmisa in direct!)

Se pare ca, dupa primul act sexual, o parte din pielea de pe organul genital s-a rupt. Acest incident i-a provocat dureri groaznice.

"Pacientul a fost supus unei mici interventii chirurgicale, in urma careia problema se va corecta de la sine. Va veni peste cateva zile la consult si i s-a recomandat repaus de la activitatile sexuale", a declarat un asistent din cadrul SJU Botosani.

fara descriere

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate