Un tânăr din Iași a murit sub privirile disperate ale soției! S-a prăbușit deodată la pământ, în timp ce se duceau spre casă

Un bărbat din Iași a murit în timp ce ducea spre casă, chiar sub privirile soției lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un tânăr din Iași a murit sub privirile disperate ale soției!
Un tânăr din Iași a murit sub privirile disperate ale soției!


In articol:

Un bărbat din satul Iacobeni, comuna Vlădeni, județul Iași, a murit chiar sub privirile soției. Bărbatuil era navetist și fusese luat cu o căruță de partenera lui de viață. Deodată, bărbatul a înlemnit și s-a prăbușit, deși nu acuzase stări de rău înainte de tragedie.

„În cursul serii de sâmbătă, pe la ora 20:46, se primește un apel la 112 de la o persoană de sex feminin. Aceasta a anunțat echipa medicală că soțul ei, în vârstă de 35 de ani, nu mai respira, s-a rigidizat și a căzut pe spate”, a specificat prof. dr. Diana Cimpoeșu, conform bzi.ro.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Lili Sandu, dezvăluiri tulburătoare despre trauma suferită! Medicii îi dădeau șanse mici să rămână însărcinată: „Eram îngenunchiată, sufletul îmi plângea”

Tânărul din Iași a murit, în ciudfa eforturilor medicilor

După ce soțșia bărbatului a sunat la 112, o ambulanță a fost trimisă de urgență la fața locului. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, trupul lui a cedat.

„S-au trimis o ambulanță de tip B de la Vlădeni și TIM-ul. Când au ajuns, medicii au constatat că pacientul suferise un stop cardio-respirator cu oprirea funcțiilor vitale. S-au dat trei șocuri, s-a făcut resuscitare timp de oră, dar fără răspuns. La scurt timp s-a declarat decesul”, mai declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, conform sursei mai sus citate.

Urmatorul articol
Citește și:

Părintele Gheorghe Muste a murit la 55 de ani

Consulul României la Tunis a făcut ţara de râs printr-o postare aberantă: „După cât timp într-o relație apar pârțurile cu prietena?” Vezi cum arată iubita franţuzoaică a lui...

Survivor România! Tensiunile cresc în competiția din Republica Dominicană. Grațiela Duban face acuzații grave la adresa Elenei: „Ești cea mai mare viperă”

Rasturnare extraordinara de situatie la “Survivor Romania”

Medicul legist Cristian Stan a demontat toate miturile legate de COVID-19: „Scade dramatic capacitatea imună a plămânilor şi atunci...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies