Un tânăr român a plecat la muncă în Anglia! De două săptămâni, familia nu mai știe nimic de el: „Au amenințat că-l vor decapita dacă spune ceva”

Gheorghiță Maloș, un tânăr român care locuia în Anglia, a dispărut fără urmă. Familia este disperată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghiță Maloș, un tânăr de doar 24 de ani, a fost dat dispărut de familie. Bărbatul a plecat la muncă în Anglia, iar apropiații nu mai știu nimic de el de mai bine de două săptămâni. Ultima dată când au vorbit cu el era abătut, dar au pus starea în care se afla pe felul lui de a fi.

Sora lui Gheorgheiță Maloș a povestit că fratele ei stătea într-un centru pentru oameni fără adăpost și că acolo ar fi cunoscut un individ care avea un anturaj dubios.

„Fratele meu este un om sensibil și cu frică de Dumnezeu. S-a cazat ultima dată într-un centru pentru oameni fără adăpost în Marea Britanie. Nu știu exact denumirea centrului. El evita să ne dea detalii întotdeauna. Acolo a întâlnit, din câte ne-a povestit, un băiat de etnie romă. Acesta făcea parte dintr-un grup dubios. Fratele meu i-a spus mamei că aceștia i-au furat actele și cardurile și l-au amenițat cu moartea. Au spus că-l vor decapita dacă spune ceva”, a declarat Mariana Maloş, sora tânărului, pentru bzi.ro.

Citeste si: De la ce au început scandalurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Noi am avut o relație perfectă până acum vreo 10 zile, în Dubai, când...” Ce s-a petrecut în vacanță

fara descriere

Gheorghiță Maloș este de negăsit

„Pe data de 23 octombrie, l-am sunat pe fratele meu să-i reamintesc că a doua zi va trebui să ridice un pachet din România. La telefon părea abătut, trist și îngrijorat. El e o fire mai sensibilă, așa că nu am bănuit nimic. Pe data de 24 când a ajuns pachetul, iar el nu era acolo ca să-l ridice, l-am sunat și avea telefonul închis. De atunci nu mai știm nimic de el. Am anunțat autoritățile britanice, dar nu am primit niciun răspuns”, a povestit sora tânărului, conform sursei citate mai sus.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate