Un temut interlop din România, victimă a coronavirusului

Un temut interlop de la noi din țară a ajuns de la pușcărie la carantină.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

ghenosu


In articol:

După ce a fost extrădat de curând în România, un temut interlop de la noi din țară, a ajuns la de pușcărie la carantină.
Florin Ghinea alias Ghenosu, căci despre el este vorba, a fost adus în lanțuri î România, după ce a fost prins de polițiștii britanici.
În ultimii ani el a fost urmărit internațional pentru trafic de carne vie.

A rămas în arest la Penitenciarul Rahova

ghenosu coronavirus

Citeste si: Florin Salam, onorariu-record în România: 20.000 euro la o nuntă! Dezvăluiri despre interlopi care vor cutremura lumea manelelor!

 

Încarcerat la Rahova pentru o scurtă perioadă de timp, acum el a intrat din nou în vizunea autorităților, din cauza epidemiei de coronavirus, informează spynews.ro.

Astfel, un ordin intern emis de Adminstrația Națională a Pentenciarelor a făcut ca toți deținuții aduși din străinătate să fie incluși urgent într-un program de carantină extrem de strict.

ghenosu

Citeste si: Lovitură dură la un an de la moartea lui Nicu Maharu. Mama controversatului interlop a căzut la pat de o lună! ”Îi este foarte rău”

Citeste si: Bercea Mondialu ”i-a retras” oficial prietenia lui Traian Băsescu! Interlopul se dezice de fostul președinte

 

Potrivit acestui ordin, „persoanele extrădate, care provin din zone cu risc epidemiologic crescut vor fi cazate separat... De asemenea, vor beneficia de circuit și activități separate față de ceilalți deținuți. Pe perioada carantinei, aceștia vor purta măști chirurgicale și vor avea acces permanent la produse de igienă persolală, fiind sfătuiți să le foloseacă cât mai des”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate