Palatul Cotroceni, iluminat în culorile drapelului italian, în semn de solidaritate cu Republica Italiană şi cu poporul italian

Palatul Cotroceni este iluminat, joi seară, în culorile drapelului italian, în semn de solidaritate cu Republica Italiană şi cu poporul italian.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

”Palatul Cotroceni iluminat în semn de solidaritate cu poporul italian şi compatrioţii noştri din Italia”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o discuţie telefonică cu omologul său italian, Sergio Mattarella, un mesaj de solidaritate cu poporul italian. El a apreciat că pandemia COVID-19 reprezintă "o provocare la adresa întregii Uniuni Europene şi că, în aceste momente dificile, solidaritatea şi responsabilitatea statelor membre reprezintă cheia depăşirii ei".

Citeste si: Singura vedetă din România care face acest lucru în plină pandemie. S-a retras de mult din lumina reflectoarelor. O mai recunoști?

Citeste si: Coșmarul unui român care este infectat de trei săptămâni cu Covid-19! Mihai spune că virusul i-a atacat sistemul nervos central, că suferă de un tip de epilepsie și că a rămas fără simțul mirosului!

Citeste si: Guvernul Orban pregătește măsuri dure pentru medicii care își dau demisia pe timpul pandemiei

Administraţia Prezidenţială a anunţat că, în semn de solidaritate cu poporul italian, Palatul Cotroceni va fi iluminat în culorile drapelului Italiei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate