Una dintre cele mai sexy prezentatoare TV e însărcinată! Doria Ivan a fost printre primele bombe sexy ale României! Foto & declarații

Una dintre cele mai sexy românce, o brunetă la care au visat toți bărbații pe vremea când era prezentatoare tv, este însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Doria Ivan a fost, cu siguranță, una dintre primele bombe sexy, cu adevărat, din România. Adeptă a îmbunătățirilor estetice ieșite din mâna medicilor, bruneta a făcut carieră ca prezentatoare Tv și datorită felului în care arăta.

Citeste si: Ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu! Ana Doria seamănă cu mama ei, care a fost fotomodel! FOTO

Citeste si: Ea a fost prima sexy-prezentatoare de la Vremea! Cum arata acum vedeta care muta norisorii in anii 90?

Citeste si: Ce mai face si cum arata acum prima sexy-vedeta de la Vremea! Doria Ivan are acum 41 de ani si duce o viata de printesa

De ceva vreme însă, Doria a preferat să fie cât mai discretă, frumoasa brunetă având o viață de familie fericită, căsătorită cu un om de afaceri și stabilită în străinătate. Cu toate acestea, chiar dacă, atunci când vine vorba de relație sau de viața de familie, Doria a fost extrem de discretă, de curând a decis să facă publșică o veste cât se poate de fericită. Mai exact, senzuala fostă prezentatoare TV a decis să arate tuturor că este însărcinată și, mai mult, a postat pe contul ei de socializarare o fotografie, în costum de baie, în care burtica îi este mai mult decât evidentă. Mai mult, cum felicitările amicilor ei au început să curgă, Doria a făcut și o serie de dezvăluiri cât se poate de relevante pentru sentimentele care o încearcă în aceste momente.

fara descriere

”Am trecut prin atâtea anul trecut că nici nu știu... Simțim amândoi că Universul s-a gândit ca măcar sarcina să fie frumoasă, ușoară, fără nici un fel de probleme”, a spus Doria Ivan amicilor săi. Mai mult decât atât, Doria a explicat și cum se simte fericitul viitor tată, omul de afaceri cu care s-a căsătorit și căruia, adeseori, îi face declarații de dragoste cât se poate de romantice. ”Adevărul este că tati este leșinat, atât de mândru că va avea un copil... Mai că nu și-a scris pe frunte, așa mândru este”, a mai dezvăluit frumoasa Doria.

fara descriere

Doria Ivan, prima bombă sexy de la TV

Anii au trecut, iar Doria a rămas doar o amintire plăcută a acelor vremuri de început în televiziune. Bruneta A renunțat la carieră după ce a avut și o apariție într-o revistă pentru bărbați, considerată printre cele mai reușite din România. A urmat o căsătorie cu Laurențiu Dumitrescu sau Lulu de la Școala vedetelor, care s-a încheiat prost pentru Doria. Cei doi s-au despărțit după ce bruneta l-a acuzat că i-a fost infidel. După asta nu s-a mai auzit nimic despre sexy-Doria de altădată. Cu toate acestea, Doria a rămas până azi extrem de activă de site-urile de socializare. A rămas la fel de sexy ca altădată, iar anii trecuți s-a recăsătorit cu un bărbat a cărei identitate nu a dezvăluit-o niciodată. Singurul lucru care se știe despre el este că este străin și destul de bogat. Astăzi, Doria își petrece timpul în vacanțe scumpe în cele mai exotice locuri din lume. A depășit perioada neagră, iar acum se declara extrem de fericită cu viața pe care o duce. Uneori, ea mai postează mesaje primite de la soțul ei din care reiese că este tratată că o adevărată regina și, mai mult, Doria Ivan face adeseori, ”festival” de poze pline de senzualitate pe conturile ei de socializare, expunându-și cu geneerozitate bustul bine augmentat sau formele pentru care un fotomodel ar face crimă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate