Ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu! Ana Doria seamănă cu mama ei, care a fost fotomodel! FOTO

Fotografiile demonstrează ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Amicii ştiu ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu. Fostul patron al Pro TV are două fiice din prima sa casnicie, cu Lavinia, un fost fotomodel, pe Alma şi pe Ana Doria. Ambele au studiat în America, însa doar Ana Doria a rămas peste Ocean, după ce a absolvit ştiintele politice la Georgetown University. (citeşte despre drama secretă a primei soţii a lui Adrian Sârbu)

Citeste si: Prima soţie a lui Adrian Sârbu sare în apărarea Loredanei Groza: ”Am văzut la un post tv o denigrare la adresa Loredanei, cum că operaţiile estetice nu o mai fac să semene cu..”

Citeste si: Toata lumea a dat-o disparuta, noi am gasit-o la Paris! Cum arata Janine, fosta sotie a lui Adrian Sarbu, la 51 de ani? AVEM IMAGINI DE IERI! EXCLUSIV

Citeste si: Adrian Sarbu, gest de tandrete cu iubita, in public! Mogulul se iubeste cu o regizoare de 29 de ani VIDEO EXCLUSIV

Ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu. Ana Doria lucrează pentru o companie din New York

În prezent, ea lucrează în departamentul de "Business development” al unei firme importante de software şi analize de date din New York. Cu toate acestea, Ana Doria îşi petrece aproape toate vacanţele în Europa, postând fotografii din sejururile pe care le-a petrecut la mare în Grecia şi Italia.

fara descriere

Ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu: “Eşti o mare frumuseţe!"

Imaginile arată ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu. Ana a pozat aşezată în pat, cu o rochie cu un decolteu generos, dar şi într-o fustă vaporoasă, la un apus de soare. “Eşti o mare frumuseţe...De-ar fi vară mereu, să te îmbraci aşa de fiecare dată...Eşti divină!”, i-au trasmis Anei câţiva prieteni apropiaţi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate