Unde se duc Brigitte şi Florin Pastramă în luna de miere : “O să plece la mare, cred că pe o insulă undeva”

După nuntă, Brigitte şi Florin Pastramă urmează să plece în luna de miere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fratele lui Florin Pastramă a dezvăluit locul unde vor petrece cei doi îndrăgostiţi. Astfel, Brigitte şi Florin Pastramă vor să plece la mare, la soare, unde să se bucure din plin de linişte şi intimitate. 

Citeste si: Primele imagini cu Brigitte cu voalul pe cap! Iată ce coroană impresionantă a ales vedeta pentru cununia religioasă

Citeste si: Vărul lui Florin Pastramă o vorbeşte de bine pe Brigitte: “E o fata de nota 200, acum e a noastră, e din familie”

Citeste si: Marea nuntă de astăzi nu va mai avea loc? Brigitte şi Florin Pastramă, scandal monstru! Ce se întâmplă între ei? "E jale"

Cei doi vor merge pe o insulă, însă nu se ştie, momentan, dacă vor pleca singuri sau dacă vor fi însoţiţi de naşi. (vezi de ce a ajuns Poliţia acasă la Florin Pastramă)

fara descriere

 "Ne aşteptăm şi la nepoţei, că Florin are 40 de ani. Nu contează, fata sau băiat, dar armata să facă. Acum nu se ştie, dar şi fată, nu e nicio problemă. Florin are emoţii azi, la fel şi eu. Îl susţin cu tot ce pot, dar eu sunt mai moale decât el. În luna de miere o să plece la mare, cred că pe o insulă undeva. Nu pot să spun dacă pleacă cu naşii, este surpriză", a spus fratele lui Florin Pastramă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate