Vărul lui Florin Pastramă o vorbeşte de bine pe Brigitte: “E o fata de nota 200, acum e a noastră, e din familie”

Bombo Pastramă a făcut primele declaraţii despre nunta dintre Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Printre cei 400 de invitaţi se numără şi vărul lui Florin Pastramă, Bombo. Un personaj cunoscut al showbiz-ului românesc, bărbatul a făcut declaraţii uimitore. Bombo Pastramă susţine că Brigitte şi Florin se iubesc şi că toate rudele lui aşteptau această nuntă. (vezi de ce a ajuns Poliţia acasă la Pastramă)

Citeste si: Marea nuntă de astăzi nu va mai avea loc? Brigitte şi Florin Pastramă, scandal monstru! Ce se întâmplă între ei? "E jale"

Citeste si: Brigitte Pastramă a luat parte la petrecerea burlăcițelor! Pe 7 iulie se căsătoresc religios

Citeste si: Florin Pastramă e putred de bogat? ”Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”

"Din câte ştiu eu, se înţeleg bine de tot. Se iubesc, sunt fericiţi şi se vede treaba asta. Ca fiecare relaţie, şi o ceartă... na. El o ceartă ca să o împace. După nuntă pleacă la mare, prin Bali, prin Maldive, nu ştiu unde au spus. Ei vor să facă mai mulţi copii, aşa ştiu. Era de aşteptat, noi aşteptam cu toţii să facă nuntă. Ne bucurăm, suntem cu el. Ca la orice bărbat, îi mai fug ochii. Când e vorba de familie, pune punct la tot.", a declarat Bombo Pastramă.

fara descriere

Referitor la zvonurile potrivit cărora Florin Pastramă ar sta cu Brigitte pentru bani, Bombo Pastramă a făcut o "înţepătură", dar apoi a continuat spunând că este o fată de nota 200, care şi-a găsit locul la ei în familie. "Care cu cine stă pentru bani? Ia-o şi aşa. E o fata de nota 200, acum e a noastră, e din familie. Astea sunt vorbe de la oameni răi. Mama... ca orice mama. Când îi pleacă băiatul de acasă, e puţin supărată. Dar ca soacră, e o femeie de nota 200, e o femeie cu suflet bun. O femeie care vrea să-şi vadă copilul bine, fericit şi care aşteaptă nepoţi", a mai spus vărul lui Florin.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate