Unde va fi înmormântat actorul Ion Dichiseanu? Avem imagini exclusive! Cum arată locul de veci

Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai 2021, după o lungă suferință. Unde va fi înmormântat marele actor?!

mormânt Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Cortina a căzut pentru ultima dată pentru unul dintre cei mai mari actori din România. Ion Dichiseanu s-a stins din viață, joi, 20 mai, la Spitalul de Urgență Floreasca din cauza unor probleme de sănătate.

Unde va fi înmormântat actorul Ion Dichiseanu?

Actorul a trecut prin clipe grele în ultimele luni din viața lui, după ce a fost diagnosticat cu pneumonie. Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu, ținea la curent pe toată lumea cu privire la starea tatălui său de sănătate. În ultima perioadă, artista se arăta din ce în ce mai optimistă și spera ca părintele ei să fie externat în curând. 

mormânt Ion Dichiseanu

Citeste si: Val de reacții în mediul online după moartea lui Ion Dichiseanu. Vedetele i-au adus un ultim omagiu actorului: "N-a avut niciodată dorința de a fi erou"

Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine" a spus Ioana Dichiseanu.

Din păcate, marele actor nu a mai putut lupta cu boala nemiloasă și astăzi a fost anunțat decesul. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Cei care i-au fost alături o viață întreagă și l-au apreciat pe marele artist îl vor putea conduce pe ultimul drum pe "Căpitanul Pierre Vaillant", aventurierul din "Toate pânzele sus!", filmul copilăriei!

WOWbiz.ro vă prezintă, în exclusivitate, cum arată mormântul în care marele actor Ion Dichiseanu își va dormi somnul de veci. Din marmură albă, într-un loc umbros, locul de veci este extrem de îngrijit. Poziționat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu din Capitală, cripta este în vecinătatea celor care, cu ani în urmă, i-au fost maestrului colegi de scenă sau de platouri de filmare.

Mormântul este situat aproape de cel al regretatei Ionela Prodan, artista care a murit în anul 2018. 

Fotografiile au fost realizate în urmă cu doar două săptămâni, iar din imaginile pe care WOWbiz.ro vi le prezintă în exclusivitate se poate observa că pe cruce fusese scris deja numele regretatului artist.

mormânt Ion Dichiseanu
Imagini exclusive de la mormântul actorului Ion Dichiseanu

Durere de nedescris pentru familia artistului, dar și pentru fanii acestuia. Zeci de persoane au transmis mesaje în mediul online, mesaje pline de emoție pentru cel care le-a făcut viața mai frumoasă.

 

Citeste si: Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, declarații cutremurătoare după moartea actorului: "A murit în brațele Ioanei..."

”A mai căzut o stea…”, ”Dumnezeu să-l ierte, un om minunat, a fost bucuria și onoarea fiului meu, de a-l cunoaște la dv în emisiune, condoleanțe familiei!”, ”Dumnezeu să îl țină în lumină! Condoleanțe familiei îndurerate!”, ”Fotografia aceasta este încă o dovadă a faptului că „Artiștii nu mor niciodată”! Se mută doar într-o altă dimensiune… Iar aici pe Pământ rămân mereu vii, prin tot ce ne-au dăruit! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, ”Dumnezeu să-l odihnească!”, ”Revoluționarul Mârtac membru al – Frăției – din Misterele Bucureștilor! Adio FRATE”, ”Ne părăsesc, adevăratele valori!!!”, ”Oameni cu calitati incontestabile! Faimă si nemurire!”,  sunt reacțiile celor care l-au iubit pe marele actor.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ultimele imagini cu Ion Dichiseanu în viață. Actorul a murit astăzi

Ultimele declarații făcute de actorul Ion Dichiseanu. Ce i-a spus fiicei sale, înainte să moară: "Mi-a spus că vrea să vină acasă"

Starea de sănătate a actorului Ion Dichiseanu s-a îmbunătățit. Primele declarații ale Ioanei Dichiseanu: "Tata e mai bine"

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Calendar ortodox duminică, 20 iunie. Ce este INTERZIS TOTAL de Rusalii!

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Minunea care face înconjurul României. Maica Domnului i-a vorbit. Icoana făcătoare de minuni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies