Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu

Benone Sinulescu

Actualitate

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu! Trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la Filarmonica, în scurt timp

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani.

Joi, 18 noiembrie, Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Moartea artistului a lăsat o durere imensă în sufletele tuturor, de la colegi până la fanii acestuia.

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu

Joi, 18 noiembrie, Benone Sinulescu a pierdut lupta cu viața, după ce, pe lângă problemele de sănătate, artistul se confrunta şi cu o pneumonie are i-a fost fatală. Aceasta avea vârsta de 84 de ani și se afla în spital de duminică. 

Citeste si: Elena Merișoreanu, primele declarații după ce a aflat că Benone Sinulescu a murit: "Parcă e un blestem"

„După cum am aflat, se pare că nea Beni ar fi dezvoltat în ultimele 3-4 zile o pneumonie de absorbție și a murit înecat. Adică nu e nimic din ceea ce a avut în mai. Atunci era din cauza tensiunii",  a spus Ionuț Pavel, fostul lui impresar.

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu

În moemntul de față, familia îndrăgitului artist se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum. Soția lui Benone Sinulescu a declarat că trupul neînsuflețit al solistului va fi dus la Filarmonica, unde va sta câteva zile, după care va fi înmormântat  la Cimitirul Eternitatea din București.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere.  Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu. 

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a declarat în urmă cu câțiva ani că, după ce nu va mai fi pe această lume, averea lui va rămâne soției lui, Elena. Cei doi au fost unul lângă celălalt timp de 40 de ani, iar din această cauză, artistul și-a dorit ca aceasta să benficieze de toți banii.

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu

Benone Sinulescu, împreună cu soția sa, Elena

Așadar, pentru a nu exista niciun scandal pentru avere după moartea lui, artistul de muzică populară a preferat să-și facă testamentul din timp, lăsându-i toată averea soției sale.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

„E u şi soţia mea avem reciprocitate... Dacă mor eu, totul îi rămâne ei... Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers... Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

Citeste si: Care a fost cauza morții lui Benone Sinulescu? Impresarul și soția artistului au făcut primele declarații: "Nea Beni ar fi dezvoltat în ultimele 3-4 zile o pneumonie de absorbție și a murit înecat"

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari  ”, a spus Benone Sinulescu.

SURSE:  ring.ro   impact.ro