Unii au crezut ca au fost iubiti, altii ca ii lega o prietenie puternica, dar Stela Popescu a spulberat toate zvonurile despre Arsinel! "Noi nici macar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mancam impreuna"

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au daruit romanilor unul dintre cele mai frumoase cuplete. Cei doi mari actori au fost, timp de 40 de ani, in topul celor mai iubite personalitati mioritice. De multe ori s-a zvonit ca acea chimie inconfundabila dintre ei s-ar fi extins si dincolo de scena, dar amandoi au negat cu vehementa.

Autor: Lili Lascar

"Regina Comediei" a spulberat toate zvonurie cu privire la o eventuala relatie amoroasa cu partenerul ei de scena, Alexandru Arsinel.

Marea actrita a fost transanta specificand nu doar ca nu a fost niciodata iubita sau sotia maestrului, cum au crezut multi romani, dar nici macar nu a legat-o o prietenie de colegul ei.

Stela Popescu a acordat un interviu amplu, acum ceva timp, si a explicat care a fost unicul liant dintre ea si Arsinel.

" Eu am avut doi parteneri. Am jucat opt ani cu Ştefan Bănică şi 35 de ani cu Arşinel. Am avut norocul să fiu simpatizată de femeile din public. Am şi zis, glumind, odată că niciodată nu s-a spus că sunt amanta lui Arşinel, ci nevasta. Ceea ce este o chestie! Şi când jucam cu Bănică, la fel se întâmpla. Când a născut cea de-a doua soţie a sa, Moaţa, cu care a avut un băiat, Alexandru, care a murit, o doamnă l-a oprit pe Ştefan pe stradă şi l-a întrebat: „Cum

se simte doamna Stela după naştere?” La care el s-a uitat lung şi i-a răspuns: „Dar Stela nu e nevasta mea. Pe nevasta mea o cheamă Moaţa!”. Doamna s-a întors cu spatele şi a plecat supărată. La fel este percepţia şi cu Arşinel, toată lumea crede că sunt soţia lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem.
Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună… La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!
", a povestit Stela Popescu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies