Urmaşa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cântăreţei! “Cat Sonnya” a depus un buchet cu flori la mormântul Denisei! FOTO

Nu mai e un secret că urmaşa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cântăreţei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că urmaşa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cântăreţei. Sonia Cătinean, al cărei nume de scenă este Cat Sonnya, a venit la cimitirul din Ştefăneşti, judeţul Vâlcea, acolo unde este înmormântată Denisa. Sonia a venit cu un buchet de flori pe care l-a depus pe mormânt. (vezi asemănarea incredibilă dintre Denisa Răducu şi o mare fană a ei)

Citeste si: Cel mai vesel loc de veci din țară! Cum arată mormântul Denisei Manelista

Citeste si: „Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos: „Mulțumesc bunului Dumnezeu că am reușit să ajung pe muntele sfânt”

Citeste si: Un admirator italian şi-a tatuat portretul Denisei Manelista! Uite cum arată braţul lui Marco!

Urmaşa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cântăreţei: "Cânt piesele Denisei la cererea a mii de fani"

După decesul Denisei, din 23 iulie 2017, Sonia Cătinean i-a înfuriat pe admiratorii acesteia,  pentru că a filmat câteva clipuri în care a copiat melodiile, cât şi stilul cântăreţei decedate în 2017. "Cânt piesele Denisei la cererea a mii de fani ai Deniseizilnic primesc sute de mesaje, iar ori de cate ori intru live cu fanii mei îmi cer Denisa!", a explicat Sonia. 

fara descriere

Urmaşa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cântăreţei: "Nu o să ai niciodată vocea ei" 

Fanii au aflat că urmaşa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cântăreţei. "Băi, profiţi de moartea unei mari cântăreţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu eşti nici măcar pe aproape aşa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără... Dacă vrei să te faci cunoscută fă-te cu imaginea ta şi melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!... Nu e bine ce faci...nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti încă un copil şi voce nu pot să zic că nu ai, doar că duci tonurile muzicale prea în jos şi asta nu se aude aşa bine. Aşa că nu o mai copia şi aluniţa aia nici nu stiu de ce ţi-ai făcut-o...”, au scris, la acel moment, fanii Denisei pe contul Soniei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate