Urmaşa Stelei Popescu îi e recunoscătoare actriţei decedate cu un an în urmă: „Suntem azi ceea ce am reuşit să învăţăm ieri”

Fanii au aflat că urmaşa Stelei Popescu îi e recunoscătoare actriţei decedate. Valentina Fătu a scris un mesaj emoţionant.

Autor: Matei Vaihan

Un mesaj postat arată că urmaşa Stelei Popescu îi e recunoscătoare actriţei decedate. La acest sfârşit de noiembrie s-a comemorat un an de la dispariţia Stelei Popescu (decedată pe 23 noiembrie 2017), dar şi a colegei sale de la Teatrul de Revistă, Cristina Stamate (decedată pe 27 noiembrie 2017).

Urmaşa Stelei Popescu îi e recunoscătoare actriţei decedate. Valentina Fătu a postat o poză făcută în cabina actorilor

Actriţa Valentina Fătu, actriţa care a preluat rolul de vedetă a Teatrului de revistă de la Stela Popescu, le-a pomenit pe cele două dispărute publicând o fotografie în care apare alături de aceastea, în cabina actorilor, înaintea unei reprezentaţii.( vezi fotografii cu pisica neagră care vine la mormântul Stelei Popescu)

Urmaşa Stelei Popescu îi e recunoscătoare actriţei decedate: "N euitarea vine când alegem să păstrăm în inimă, ce-am admirat şi-am preţuit”

Admiratorii au apreciat că urmaşa Stelei Popescu îi e recunoscătoare actriţei decedate. „Şi totusi, suntem azi ceea ce am reuşit să învăţăm ieri. Iar neuitarea vine când alegem să păstrăm în inimă, ce-am admirat şi-am preţuit.”, a postat Valentina Fătu.

“Sunteţi bogată, că le-aţi avut alături şi încă le aveţi, în suflet!”, i-a transmis actriţei un fan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arşinel, declaraţii incredibile de la mormântul Stelei Popescu! Exclusiv

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

A trecut un an de la moartea Stelei Popescu! Alexandru Arşinel şi familia actriţei vor merge la mormânt: ”Fiica ei este şi acum marcată”

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies