Va fi sau nu Mihai Constantinescu deconectat de la aparate? Anunțul făcut de soție

Soția lui Mihai Constantinescu ar fi primit o recomandare din partea medicilor. Ce se întâmplă cu artistul în spital.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Starea de sănătate a artistului Mihai Constantinescu este stabilă. El se află încă sub stricta supraveghere a medicilor în spital. Creierul artistului a fost foarte afectat. În momentul de față, doar aparatele îl mai țin în viață pe Mihai Constatinescu, aflându-se încă în comă.

Citeste si: Ultimă oră: Fiul lui Kamara a fost operat! Cum se simte băiețelul de 5 ani

Citeste si: Doliu în lumea televiziunii din România! Doru Lepădatu a murit

Citeste si: Adevărul despre mesajele amoroase trimise de Simina lui None! Deea face lumină și spune de la ce a pornit totul la Puterea dragostei EXCLUSIV

Medicii i-ar fi recomandat soției lui Mihai Constantinescu, Simonei Secrier, să semneze deconectarea soțului de la aparate. Doctorii susțin că șansele de a reveni la normal sunt minime: el ar avea doar 3% șanse să își revină și 1% șanse să aibă o viață normală.

"Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune", a declarat fosta soție a lui, Mihaela Constantinescu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate