LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Vaccin pentru COVID-19, finantat de Bill Gates, testat pe oameni

Un potential vaccin pentru COVID-19, finantat de fundatia omului de afaceri Bill Gates, este testat pe oameni.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

vaccin-coronavirus


In articol:

In functie de rezultatele obtinute dupa aceasta prima faza a testarii, vaccinul ar putea fi gata pana la sfarsitul acestui an.

Potentialul vaccin a fost dezvoltat de o companie de biotehnologie din Pennsylvania si finantat de fundatia detinuta de miliardarul american Bill Gates si sotia lui, Melinda. Inovio (sau INO-4800) este testat pe 40 de persoane de varsta adulta, sanatoase, din Philadelphia, la facultatea de medicina din cadrul Universitatii din Pennsylvania si din Kansas City, la Centrul de Cercetari Farmaceutice.

Citeste si: Vești bune din partea cercetătorilor americani! Un vaccin împotriva COVID-19 este aproape gata

Citeste si: Doliu în PSD! Un primar din Timiș a murit în spital, înainte de a primi rezultatul testului pentru coronavirus.

Citeste si: Imagini apocaliptice la un spital din Londra: "Pacienții ne mor în brațe. Mulți medici ajung să facă atacuri de panică"

Vaccin pentru COVID-19, finantat de Bill Gates, testat pe oameni

Fiecare voluntar la acest studiu pentru potentialul vaccin contra coronavirusulu va primi cate doua doze, la un interval de patru saptamani. Daca rezultatele obtinute vor fi pozitive, compania Inovio Pharmaceuticals va incepe un alt studiu pentru evaluarea eficacitatii vaccinului impotriva noului coronavirus. Citeste si: Americanii au obtinut un potential vaccin impotriva COVID-19. Vaccinul, sub forma unui plasture

Compania americana de biotehnologie a anuntat ca vrea sa extinda capacitatile de productie pentru a putea produce pana la un milion de doze disponibile pana la sfarsitul anului.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate