Văduva lui Cornel Patrichi nu a mai putut ajunge la mormântul regretului dansator la patru ani de la moartea lui! Femeia este ”prizonieră” în Italia din cauza coronavirusului, dar are un mesaj plini de lacrimi

Cornelia Patrichi este tristă în aceste zile, pentru că, din cauza coronavirusului, nu poate ajunge să îi pună o floare la mormânt regretatului ei soț, la patru ani de la decesul lui.

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

În urmă cu patru ani, în aprilie, Cornel Patrichi a încetat din viață, la 72 de ani, învins de un cancer nemilos la plămâni, boală nenorocită cu care se lupta de o bună bucată de vreme.

În urmă lui însă, marele coregraf a lăsat o mică avere imobiliară, casa de la Mostiștea, două terenuri, dar şi vila din Pipera, în care el a locuit alături de frumoasă lui soţie până în ultima zi!

Citeste si:Vaduva lui Patrichi a parasit Romania! Ce se întâmplă în aceste momente în casa regretatului coregraf! Cine s-a mutat acolo în locul soţiei EXCLUSIV

Citeste si:Tribunalul a refuzat marirea pensiei Corneliei Patrichi! Vaduva va primi doar pensia de urmas a celebrului coregraf Cornel Patrichi! | EXCLUSIV

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

Cornelia Patrichi s-a mutat la fiul ei, în Toscana, de trei ani

Cornelia, văduva vedetei dansului din anii comunismului, și ea o fostă mare balerină a României, a fost însă extrem de afectată de moartea bărbatului ei, motiv pentru ea a

de a decide, în 2017, să plece definitiv din locurile în care nu putea face faţă fără cel care i-a fost partener peste 40 de ani! Drept dovadă, la un moment dat, femeia şi-a scos proprietăţile la vânzare, şi s-a mutat la fiul sau, Alexandru, în Italia, în Toscana, aproape de San Gimignano!

“Mă simt bine aici, lângă băiatul meu, nora mea şi, în special lângă nepoţica mea, Matilda.

Este o minune de bebeluş! O ador, o iubesc şi, pot să afirm cu mână pe inimă, că este sensul existenţei mele! Aici, alături de familia mea, am reuşit să îmi pansez rănile inimii şi să merg mai departe fără Cornel”,a povestit, la un moment dat, doamnă Patrichi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si:Văduva lui Corneli Patrichi, mesaj dur pentru Alexandru Cumpănașu: ”Cu tot respectul pentru durerea dumitale, dar..”

Văduva lui Cornel Patrichi, în lacrimi! ”Nu
pot să vin la tine cu trandafiri
 la tine”

Cu toate acestea, sufletul femeii este încă aici, în țară, iar gândul îi este mereu la bărbatul ei. Din păcate, doar atât poate fi, gândul...căci, deocamdată, nici la cimitir nu mai poate merge. De altfel, văduva lui Cornel Patrichi este în lacrimi în aceste zile, fiindcă nu a mai putut ajunge la mormântul regretului dansator, 1 aprilie și nici de ziua lui, pe 5 aprilie, pentru că a rămas „prizonieră” în Italia. De acolo, a scris un mesaj emoționant, în care se regăsesc toate trăirile ei. ”Astăzi, ai fi împlinit 76 de ani....și eu nu pot să vin la tine cu trandafiri! Oricum, tu nu ești"acolo", tu ești printre stele, tu ești în inimile celor care te-au iubit și prețuit! Ai fost, ești și vei rămâne dragostea vieții mele„, a sc scris. Cornelia Patrichi.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vaduva lui Cornel Patrichi, distrusa de durere! Cum l-a visat celebra balerina pe sotul ei chiar inainte de moartea Cristinei Stamate EXCLUSIV

Vaduva lui Cornel Patrichi isi vinde la reduceri casa de vacanta! De la 140.000 de euro, pretul vilei a scazut la 97.000 de euro!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Demisie la nivel înalt! A plecat din funcție după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 înainte să-i vină rândul

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies