Vaduva lui Patrichi a parasit Romania! Ce se întâmplă în aceste momente în casa regretatului coregraf! Cine s-a mutat acolo în locul soţiei EXCLUSIV

Vedete

Vaduva lui Patrichi a parasit Romania! Ce se întâmplă în aceste momente în casa regretatului coregraf! Cine s-a mutat acolo în locul soţiei EXCLUSIV

Văduva lui Patrichi s-a mutat în Italia, la fiul ei, Alexandru!

În urmă cu doi ani, în aprilie, Cornel Patrichi a încetat din viaţă după o luptă grea cu o boală nemiloasă la plămâni! În urmă lui însă, marele coregraf a lăsat o mică avere imobiliară, casa de la Mostistea, două terenuri, dar şi vila din Pipera, în care el a locuit alături de frumoasă lui soţie până în ultima zi! (intra sa vezi ce cuvinte cutremuratoare a spus Cornela Patrichi la capataiul coregrafului)

Cornelia, văduva vedetei dansului din anii comunismului, a fost însă extrem de afectată de moartea bărbatului ei şi, de aceea, a şi decis să plece din locurile în care nu putea face faţă fără cel care i-a fost partener peste 40 de ani!

Casa lui Cornel Patrichi din Bucureşti nu a fost vândută! Ce se întâmplă şi cu proprietatea de la Mostistea 

Astfel, la un moment dat, femeia şi-a scos proprietăţile la vânzare, şi s-a mutat la fiul sau, Alexandru, în Italia, în provincia toscană San Gimignano! “Ma simţ bine aici, lângă băiatul meu, noră mea şi, în special lângă nepoţica mea, Matilda.

Este o minune de bebeluş! O ador, o iubesc şi, pot să afirm cu mână pe inimă, că este sensul existenţei mele! Aici, alături de familia mea, am reuşit să îmi pansez rănile inimii şi să merg mai departe fără Cornel”, a spus doamnă Patrichi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Văduvă coregrafului s-a liniştit suflesteste în Italia, însă pe de altă parte, casa lui Cornel Patrichi din Bucureşti nu a fost vândută! Nu este totuşi o problemă, pentru că situaţia este rezolvată cât de cât în aceste momente.

“De ambele proprietăţi are grijă cineva, chiar dacă eu am plecat. În imobilul din Pipera stă nepoată mea din partea unei verişoare, iar la cealaltă proprietate a rămas un vecin care are mare grijă atât de viluta, cât şi de caine. Am lasat totul in ordine”, ne-a mărturisit Cornelia Patrichi.