Val de reacții după ce Narcisa Guță s-a pozat cu Tzanca Uraganul: „Vrei să-l nenorocești și pe ăsta?”

Narcisa Guță a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare alături de Tznaca Uraganul. Prietenii virtuali au reacționat imediat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Narcisa Guță a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare alături de manelistul Tzanca Uraganul. Imaginea a stârnit un val de reacții din partea prietenilor ei virtuali, care au apăsat butonul de like de aproape o mie de ori.

fara descriere

Unii dintre prietenii virtuali ai fostei soții a lui Guță, Nicoleta Guță, au avertizat-o, gândindu-se că ar putea să pice pradă farmecelor lui.

„Ești drăguță rău!”, „Vezi că te **** și dupa aia produci pentru el”, „Nu te lăsa păcălită de Tzanca Uraganul!”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Narcisa Guță după ce a publicat fotografie în care apare alături de Tzanca Uraganul.

„Narciso, te dai pe lângă Tzanca Uraganul, vrei să-l nenorocești și pe asta?!”, i-a scris un alt utilizator.

Citeste si: Minora lui Guță s-a căsătorit! Cum arată acum puștoaica care l-a înnebunit pe manelist

Citeste si: Narcisa și Nicolae Guță, ipostaze incendiare din cadă! Actuala soție a manelistului o să înnebunească

Citeste si: Nicolae Guță se va enerva la culme când va vedea asta! Cum îl face de rușine Beyonce de România pe manelist! “Mă strigă frigiderul!” | VIDEO

fara descriere

Narcisa Guță, bătută de iubit

Fosta soție a lui Nicolae Guță a fost implicată într-un mega scandal, în primăvara acestui an. Narcisa Guță apare ca parte vătămată într-un dosar penal, înregistrat la Focșani, după ce a fost bătută de un fost iubit. Narcisa Guță a avut atunci nevoie de o lună de îngrijiri medicale și a ieșit cam șifonată din altercație.

Fostul iubit, pe nume Cornel M. a fost acuzat de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, dar și alte violențe, cei doi având o relație amoroasă în urmă cu mulți ani. Acesta a fost și condamnat la închisoare pentru tâlhărie. Pe data de 31 mai acesta a intrat în casa Narcisei Guță și a bătut-o cu bestialitate, manelista depunând plângere împotriva lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate