Valentin Gheorghiu a murit: "Un om care pur și simplu radia de optimism și veselie molipsitoare"

Cameramanul Valentin Gheorghiu a încetat din viață

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Valentin Gheorghiu


In articol:

Doliu în presa din România! La o săptămâna de la descoperirea morții Cristinei Țopescu, un alt om de televiziune a încetat din viață.

Valentin Gheorghiu, cameraman la TVR, a murit. Bărbatul, pasionat de motociclism și îndrăgostit de munte, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Vestea tristă a fost dată de un coleg de breaslă pe Facebook. Valentin Gheorghiu, poreclit Bursucu, era tatăl unei fete de 19 ani.

Valentin Gheorghiu a murit: "Un om care radia de optimism și veselie"

"Cu foarte multă tristețe am primit vestea decesului fostului meu coleg și prieten din TVR, Gheorghiu Valentin (Bursucul)! Acest om absolut fabulos îmi însenina fiecare zi de lucru, mereu avea zâmbetul pe chip și o glumă pregătită! Un om care pur și simplu radia de optimism și veselie molipsitoare… Se spune că Dumnezeu mai ține Pământul până când numărul îngerilor căzuți va fi înlocuit cu numărul îngerilor chemați dintre noi! Cineva se cam grăbește în Ceruri… Rămas bun, prieten drag!”, a scris o colegă.

Citeste si: O copilă de 10 ani s-a sinucis din cauza mamei: "Te iubesc atât de mult, mama, dar îți fac acest cadou"

Citeste si: Artistul Dan Andrei Aldea de la Sfinx va fi incinerat! Ca și în cazul Cristinei Țopescu, a fost dorința lui ”Ca să-l iau cu mine acasă după ce nu mai e”

Citeste si: Dan Negru, în lacrimi după ce aflat că vicepreşedintele Steaua a murit. Mesajul dureros al prezentatorului: „Mă leagă ani mulți de Cristi!”

Valentin Gheorghiu era un om îndrăgit de toată lumea. Vestea morții lui a șocat. Bărbatul avea o fiică în vârstă de 19 ani.

Valentin Gheorghiu

„Prea tânăr, Valentin Gheorghiu (Bursucu) a plecat dintre noi. Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris pe Facebook un alt coleg.

”Însenina fiecare zi de lucru, avea mereu zâmbetul pe chip și o glumă pregătită”, este comentariul unui prieten.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Valentin Gheorghiu este depus la capela Bisericii Sf. Ilie (cartier Titan) din strada Soldat Stelian Mihale nr. 14-20. Înmormântarea fostului cameraman angajat la TVR va avea lor miercuri, 22 ianuarie, la ora 12.30, au anunțat apropiații fostului operator de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate