O copilă de 10 ani s-a sinucis din cauza mamei: "Te iubesc atât de mult, mama, dar îți fac acest cadou"

O fetiță de 10 ani a decis să-și pună capăt zilelor din cauza reproșurilor pe care mama i le-a făcut încă de la naștere.

Distribuie pe:

fara descriere

Tatăl le-a părăsit când fetița a venit pe lume, iar gestul bărbatului a devastat-o pe femeie care i-a reproșat mereu fiicei sale că din vina ei a plecat bărbatul de acasă.

Citeste si: O tânără superba s-a măritat cu un bărbat cu 30 de ani mai bătrân! După o scurtă perioadă au întâmpinat o mare problemă

Fata a ales să recurgă la gestul extrem în zi de sărbătoare. În Mexic are loc sărbătoarea "Ziua Regilor Magi", zi în care membrii familiei își dăruiesc cadouri între ei. Fata a ales să se sinucidă, pentru a-i face astfel "n cadou" mamei sale. În biletul de adio copila și-a exprimat ultimele cuvinte și sentimente pentru femeia care a făcut-o să-și ia viața.

“Dragi trei regi, vreau doar să vă întreb dacă mama mea va fi cea mai fericită femeie din lume, după ce eu nu voi mai fi aici. Eu sunt doar o durere și o ruină în viața ei de când m-am născut, pentru că am fost motivul pentru care tatăl meu a plecat din casa noastră. Vreau să-i cer mamei să fie calmă, să nu muncească prea mult, cel mai bun cadou pe care mi-l port dori este fericirea ei. Sper că într-o zi îți vei aduce aminte de mine și în cer, în sfârșit mă vei îmbrățișa. Cred că cel mai bun cadou pentru cei trei regi este dacă mă omor. Așa cum mi-ai spus mereu, ”îmi doresc să nu te fi născut niciodată”. Te iubesc atât de mult, mamă, știu că cei trei regi nu există, dar îți dau acest cadou”, au fost ultimele cuvinte ale fetei de 10 ani, într-un bilet.

Citeste si: Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar oamenii legii o caută acum pe mama copilei care a dispărut.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate