Valeria Lungu, dezvăluiri fără perdea din spatele show-ului ”Bravo, ai stil”! Părerea fostei concurente despre jurații emisiunii: „Nu am avut o relaționare bună”

Valeria Lungu se numără printre fostele concurente ale show-ului de succes ”Bravo, ai stil”, iar recent, blondina a vorbit, fără ocolișuri, despre experiența sa în cadrul competiției, dar și-a spus și părerea despre jurații emisiunii.

Autor: Redactia WOWbiz

In articol:

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”, Valeria Lungu, s-a bucurat de un real succes pe parcursul participării sale în competiția de modă. Așadar, la ceva timp după ce a participat în acest show, blondina a făcut o serie de dezvăluiri fără perdea din spatele cortinelor, dar și despre jurații emisiunii, respectiv Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, dar și Cătălin Botezatu.

Valeria Lungu: „Oamenii sunt superbi”

Privind retrospectiv la perioada când a fost concurentă la emisiunea de modă, Valeria Lungu a mărturisit că sfătuiește pe toată lumea să participe la ”Bravo, ai stil”, asta pentru că pe lângă toată experiența pe care o acumulezi pe parcursul emisiunii, această competiție este și o pantă de lansare.

“Acum mi se pare totul foarte lejer, nu este atât de strict cum era când am fost eu, dar ce aș sfătui persoanele care vor să meargă acolo este să nu ia totul foarte aproape de inimă. Să o ia ca pe o pantă de lansare, pentru că este una foarte bună, să nu se enerveze și să își dea silința…”, a declarat Valeria Lungu pentru Cancan.ro.

De asemenea, Valeria Lungu  a mai vorbit și despre jurați, în special despre Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, despre care a afirmat că sunt niște oameni sufletiști cu care s-a înțeles de minune.

Ba mai mult, blondina a povestit un moment când s-a întâlnit cu celebrul designer, Cătălin Botezatu, în Dubai, iar acesta i-a mărturisit că o apreciază foarte tare pentru munca depusă în competiție.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

“Oamenii sunt superbi, vă spun din propria experiență, atât Cătălin Botezatu, cât și Raluca Bădulescu, sunt niște oameni foarte sufletiști! În spatele camerelor sunt niște oameni obișnuiți cu care poți să ieși la o cafea.

Ambii m-au sunat și m-au felicitat de ziua mea de naștere, chiar sunt niște oameni foarte faini! Chiar m-am întâlnit în Dubai cu Cătălin Botezatu și m-a luat în brațe și mi-a zis: «Mie îmi place rău de tine, ești cea mai muncitoare de la «Bravo, ai stil!» și nu am zis cu răutate ce am zis!” a mai adăugat fosta concurentă pentru sursa citată anterior.

Valeria Lungu, despre experiența ”Bravo, ai stil”

Valeria Lungu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Valeria de la ”Bravo, ai stil!”, fiica unei celebre cântăreţe din Moldova! Cât de bine seamănă cele două

Cum s-a înțeles Valeria Lungu cu Maurice Munteanu

În ceea ce-l privește pe Maurice Munteanu, Valeria Lungu a mărturisit că a avut o relație destul de rece cu cel de-al treilea jurat. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a explicat că, atât în afara competiției, dar și pe parcursul acesteia, ea și Maurice nu au relaționat foarte bine.

“Cu Maurice Munteanu, în schimb, am avut o relaționare destul de rece, atât în competiție, cât și în afara acesteia! (…) Probabil nu mă iubește, nu am avut o relaționare bună cu el!”, a mai povestit Valeria Lungu pentru aceeași sursă.

Motivul pentru care Valeria Lungu și iubitul ei s-au despărțit: „Îmi spunea că sunt o...”

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies