Vali Vijelie, show pe aeroportul din Timișoara! Ce a făcut cântărețul în văzul tuturor

Vali Vjelie a oferit un spectacol incredibil pe aeroportul din Timișoara! Cum a fost filmat artistul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a oferit un spectacol incredibil pe aeroportul din Timișoara, în sala de așteptare. Întreaga scenă a fost filmată!

  Cântărețul și membrii trupei sale au făcut ”spectacol” în public, după ce au văzut în sala de așteptare a aeroportului un pian. Așa că s-au pus imediat ”pe treabă” și au început să cânte! Evident, spre deliciul tuturor.

  Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ce le-a răspuns fanilor iubita lui Robert

  Citeste si: Florin Salam, în bucluc! A rămas fără un membru din trupă după ce acesta a fugit din cauza datoriilor

  Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, într-un film alături de Origen, iubitul ei! ”Povestea noastră de iubire” VIDEO

  fara descriere

  Sursă foto: Cancan

  Fiica lui Vali Vijelie a primit o mașină scumpă

  Vali Vijelie este foarte mândru de familie lui. Fiica sa, Cati, a luat din prima bacalaureatul în sesiunea din vara anului trecut, iar acest lucru i-a bucurat pe toţi.

  Apoi, vara a trecut, iar cântăreţul a băgat mâna adânc în buzunar şi i-a achiziţionat fiicei sale o maşină nu tocmai ieftină. Foarte iubitor şi implicat ca tată, Vali Vijelie a mărturisit că fiica lui are voie să meargă cu maşina, dar atunci când are cursuri, să nu o parcheze în faţa şcolii.

  ”I-am cumpărat o maşină fetei mele. Dar i-am spus să nu o parcheze acolo, la şcoală, ci mai departe. I-am zis: nu e a ta. E cadou de ziua ta. I-am explicat că un profesor munceşte o viaţă întreagă şi nu îşi permite o maşină aşa”, a povestit Vali Vijelie.

  De asemenea, Vali Vijelie vrea ca pruncii să fie chibzuiţi şi ascultători şi să ştie să-şi câştige, încă de mici, locul: ”Leul de pe stradă când ajunge acasă se face o pisicuţă mică. Un motănel foarte frumos, bun. Cine mă ascultă şi face cum spun eu, recompensez. Cine nu ascultă nu primeşte nimic, chiar dacă am de unde. Trebuie să dai rezultate. Mă refer la copii”.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate