Vârsta de pensionare se schimbă! Ce români vor ieși cu doi ani mai devreme la pensie

Klaus Iohannis a promulgat legea! Ce românii vor putea ieși cu doi ani mai devreme la pensie.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Vârsta de pensionare se schimbă! Mii de români sunt vizați
Vârsta de pensionare se schimbă! Mii de români sunt vizați


In articol:

Vârsta de pensionare se schimbă! Mii de români sunt vizați. Președintele Klaus Iohannis a promulgat o legea care prevede schimbarea vârstei de pensionare. Legea este extrem de importantă și vizează mii de români care vor putea ieși la pensie cu doi ani mai devreme.

Noua lege prevede extinderea categoriilor de persoane care beneficiază de reducerea cu 2 ani a vârstei standard de pensionare, fără penalizare, la cele care au locuit cel puţin 30 de ani în zonele afectate de poluare din cauza extracţiei, preparării şi arderii cărbunelui şi pe o rază de 8 km în jurul acestora.

Citeste si: Doliu în PNL. A murit în condiții suspecte, la câteva ore după ce fusese declarat vindecat de COVID-19

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Breaking news! Masca devine obligatorie pe litoralul românesc. Ce restricții se mai impun de la 1 august?

Citeste si: Guvernul dă legi, în timp ce la terasele din Herăstrău se face mișto de Ludovic Orban și Raed Arafat! Imagini cu ”distanțarea socială” din București

„Persoanele care au locuit cel puțin 30 de ani în zonele afectate de poluarea remanentă din cauza extracției, preparării și arderii cărbunelui sau a șisturilor bituminoase, a extracției și prelucrării minereurilor feroase și neferoase cu conținut de praf sau de emisii de gaze cu efect de seră, cupru, plumb, sulf, cadmiu, arseniu, zinc, mangan, fluor, clor, feldspat și siliciu sau de radiații din minereuri radio-active, hidrogen sulfurat, crom trivalent, crom hexavalent, a pulberilor metalice și/sau de cocs metalurgic, precum și a emisiilor de amoniac și derivate, respectiv localitățile Baia Mare, Copșa Mică, Zlatna, Târgu Mureș, Drobeta-Turnu-Severin, Târnăveni, Slatina, Turnu Măgurele, Râmnicu Vâlcea, Petroșani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Aninoasa, Uricani, Hunedoara, Călan, Brad, Criscior, Vețel, Șoimuș, Baia de Criș, Ghelari, Teliuc, Certej, Băița, Orăștie, Deva din județul Hunedoara, pe o rază de 8 km în jurul acestor localități, beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani fără penalizarea prevăzută la alin. (4)”, se arată în documentul oficial, publicat de Capital.ro.

Vârsta de pensionare se schimbă! Mii de români sunt vizați
Vârsta de pensionare se schimbă! Mii de români sunt vizați

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa PSD: „Au căutat soluții pentru ei, nu pentru români!”

Președintele Klaus Iohannis a susțin o declarație de presă în urmă cu puțin timp. Președintele a lansat un nou atac la adresa Partidului Social Democrat, despre care spune că a căutat soluții doar pentru partid și a împiedicat gestionarea corectă a crizei create de pandemia de coronavirus. (Citeste si: Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul: „Studiile spun că pe 20 august se va termina pandemia”)

Președintele Klaus Iohannis dă vina pe PSD pentru proasta gestionare a crizei de coronavirus.

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Gest de milioane făcut de un viitor polițist! Tânărul a înapoiat un portofel plin cu bani și acte! ”Prin gestul său, a demonstrat că și-a ales cariera potrivită”

SCENE ȘOCANTE! Doi soți din București și-au aruncat cuvinte dure, iar mai apoi s-au înjunghiat!

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Carmen de la Sălciua a dat lovitura cu noua colaborare! Pe cine a lansat în muzică fosta soție a lui Culiță Sterp!

Cristian Comănici de la Puterea dragostei și-a înfuriat fanii! Gestul care a stârnit controverse: „Multă lume mi-a sărit în cap că ascundeam...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies