Vecinii din Blăgești, detalii halucinante: „Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită. Era mai tot timpul plină de vânătăi”

Vecinii din Blăgești știu totul despre relația dintre Vulpița și Viorel și susțin aceeași poveste pe care a spus-o și Emily Burghelea în direct, atunci când și-a dat demisia la televizor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Vecinii din Blăgești, detalii halucinante: „Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită. Era mai tot timpul plină de vânătăi”
Vecinii din Blăgești, detalii halucinante: „Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită. Era mai tot timpul plină de vânătăi”


In articol:

Emily Burghelea și-a dat demisia în direct la televizor după ce a  declarat că nu vrea să facă dintr-un format care nu ajută o femeie agresată. Ea a spus atunci că Veronica este agresată de Viorel, însă trustul pe care tocmai l-a părăsit infirmă spusesele ei. Se pare, însă, că de partea fostei asistente de televiziune sunt și vecinii din Blăgești ai lui Viorel și al soției lui, Vulpița Veronica. Ei a povestit despre viața grea pe care o duce tânăra alături de tatl fetiței ei și de părinții lui.

„Veronica și Viorel sunt unii dintre cei mai săraci oameni de la noi de aici. Ea a plecat de acasă din cauza sărăciei, mai are doi frați, de-abia aveau ce să pună pe masă. A ajuns în casa lui Viorel când nici măcar 18 ani nu avea. S-a măritat de mică și a făcut ăsta ce a vrut din ea. A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui. Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa. Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei. La ea acasă, chiar dacă era mai săracă, era mai liniștită”, a spus vecina celor doi soți, Viorel și Vulpița, pentru Cancan.

Citeste si: Emily Burghelea, prima apariție în public după ce și-a dat demisia! Alături de cine a fost surprinsă fosta asistentă de televiziune

Vecinii din Blăgești: „Veronica era bătută de Viorel”
Vecinii din Blăgești: „Veronica era bătută de Viorel”

Vulpița avea viață grea lângă Viorel, încă de când erau în Blăgești

„Eu cred că nu mai poate scăpa de Viorel și de-asta se complace în situația asta. E încă tânără și nu a ieșit în lume să vadă cum trebuie să se comporte bărbații cu femeile, de-asta acceptă bătaia.

Acum, când am văzut la emisiune că a spus asistenta că e bătută, mi-am amintit de ce se întâmpla aici,  în Blăgești, înainte să se mute ei la București. Da, adevărul este la domnișoara Emilia, Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită”, a mai declarat aceeași vecină pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Bălan pune capăt zvonurilor despre infectarea ei cu coronavirus. Ce a făcut diferit față de Marcel Pavel

Andrei Ștefănescu, primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu COVID: „Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri”

S-a lansat noua Dacia electrică! Cât costă și cum arată noul model. Are dotări uimitoare

ȘOC TOTAL! Emy Alupei, la Puterea dragostei?! ”Ar fi o a doua Roxana!”! Războinicul Iancu de la Survivor România spune totul despre faimoasă

INFORMAȚIE BOMBĂ! Brigitte Sfăt îl urmărește pe Pastramă! ”I-am pus camere peste tot în casă!” Detalii halucinante despre felul în care vedeta își monitorizează soțul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies