Vedetele WOWnews, așa cum nu le-ai mai văzut niciodată! S-au luat la roast la petrecerea de Revelion! Imagini din culise

Cei 9 prezentatori WOWnews s-au luat la roast în ediția specială de Revelion.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Vedetele WOWnews s-au luat la ro(a)st în emisiunea specială de Revelion. Cei 9 prezentatori care v-au bucurat cu fiecare ediție de-a lungul anului 2021: Cornelia Ionescu, Bianca Comănici, Irisha, Ana-Maria Ticea, Alex Nedelcu, Ștefan Ciuculescu, Sorin Pușcașu, Emil Ion și Cristian Comănici s-au dezlănțuit și îi veți vedea altfel decât în emisiunile pe care le prezintă la WOWnews.

O mică parte din ceea ce s-a întâmplat la filmarea pentru emisiunea specială de Revelion a fost urcată pe Youtube, iar cei 9 prezentatori pot fi văzuți într-o ipostază diferite de cea cu care și-au obișnuit telespectatorii. Se va lăsa cu glume, râsete, dar și atacuri subtile la adresa colegilor. Noi vă oferim primele imagini și replici din culise.

wownews

Cei 9 prezentatori WOWnews, ediție specială de Revelion 

[Sursa foto: Captura Video]

Emil Ion: Nici măcar Ticea nu a putut să prevadă ce glume proaste o să facă în seara asta. Cornelia, chiar îmi ești dragă și îmi e greu să fac glume pe seama ta, la fel de greu cum îi e și ei să mă lase să vorbesc într-o emisiune.

Bianca Comănici: Bună dragilor! Vă rog să mă iertați dacă o să am emoții, că oricum sunt cea mai mică de aici și trebuie să mă iertați de fiecare dată.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ștefan Ciuculescu: Nici tu, nici ea nu aveți sâni. Înainte să vă duceți în Turcia să vă puneți silicoane....

Nu ratați zilele următoare roast-urile celor 9 prezentatori, pe canalul de Youtube WOWnews.

Surprize în platoul WOWbiz! Unul dintre prezentatori se va căsători în anul 2022?

Alex Nedelcu  formează un cuplu cu Oana Ioniță de mai bine de un an de zile.

Iubita prezentatorului tv este Balanță, iar Alex Nedelcu este zodia Gemeni. Cornelia Ionescu a întrebat-o pe Ana Maria Ticea dacă există șanse să aibă loc o căsătorie în anul 2022 între cei doi.

Alex Nedelcu: „Dacă astrele spun, e posibil. Vred că o anumită măsură stau și deciziile persoanelor în sine”

Ana Maria Ticea: „O relație se poate duce mai departe și atunci putem asista la o cununie civilă sau o nuntă cu tot fastul”

Alex Nedelcu: „Să dea Dumnezeu, să ne ajute astrele și Cel de Sus!”

Citește mai multe AICI.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies