Veronica și Viorel Stegaru, agresivi cu fanii din Bârlad! Soții Stegaru au sărit la bătaie în plină stradă

Veronica și Viorel Stegaru au sărit la bătaie în Bârlad.

Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Nu există român care să nu-i cunoscă pe Viorel și Veronica Stegaru. În anul 2020, soții din Blăgești au devenit cunoscuți publicului. Cei doi s-au prezentat la o emisiune de televiziune cu un caz de-a dreptul șocant. Vulpița și Viorel au stârnit numeroase controverse încă de la prima ediție în care au apărut. 

Cu toate că au trecut câteva luni de când soții Stegaru au părăsit lumina reflectoarelor, cei doi continuă să fie urmăriți de mii de internauți în mediul online. Recent, Vulpița și Viorel au fost surprinși în timp ce își agresau fanii. Mai exact, în timp ce se întorceau de la cumpărături cu plasele pline, un fan înfocat a dorit să facă câteva poze cu ei.

Veronica și Viorel Stegaru au fost filmați la fiecare pas
Veronica și Viorel Stegaru au fost filmați la fiecare pas[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Vulpița și Viorel, în trandențuri pe Internet! Cum s-au afișat soții Stegaru, după ce au fost criticat dur de internauți

Ei bine, acesta a avut parte de o surpriză neașteptată din partea soților Stegaru. Viorel și Veronica au fost filmați la fiecare pas. Imediat când au văzut că sunt filmați, atât Viorel, cât și Vulpița și-au acoperit fața cu mâinile.

La un moment dat, cei doi au sărit și la bătaie.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Veronica și Viorel Stegaru
Veronica și Viorel Stegaru[Sursa foto: Facebook]

Soții Stegaru se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară

 Anunțul a fost făcut chiar de Viorel Stegaru în cadrul unei emisiuni de televiziune. Acesta a intrat telefonic în direct și a dezvăluit că va deveni tată. Veronica și Viorel Stegaru par să fi uitat neînțelegerile din trecut.

Citeste si: Soacra Vulpiței spune tot adevărul despre sarcină! Ce a declarat mama lui Viorel Stegaru: "Nu eu am vrut să facă avort..."

În urmă cu aproximativ patru luni, Vulpița a mers la ecograf pentru a vedea cum decurge sarcina. Dacă soții Stegaru erau convinși că o să aibă o fetiță, medicul i-a dat marea veste Veronicăi, aceea că o să fie mamă de băiat. La aflarea veștii, soția lui Viorel a fost extrem de emoționată și a izbucnit în plâns.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Criminalul de la Onești a fost detubat! Medicii spun că pot fi reluate procedurile judiciare

Culiță Sterp și Jador. Cum s-au cunoscut cei doi concurenți de la Survivor România 2021

Andra Volos nu-și mai ține iubitul ascuns. Cum s-a filmat în pat fosta concurentă de la Puterea Dragostei cu cel care i-a furat inima

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies