Veste cruntă pentru Mihaela Rădulescu! Câștigurile din televiziune ale vedetei s-au evaporat! Vezi cum s-a ajuns în această situație dramatică!

Câștigurile din televiziune ale Mihaelei Rădulescu nu mai sunt consistente.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Câștigurile din televiziune ale Mihaelei Rădulescu se derulează, din 2001, prin firma Mihaela Radulescu SRL”, specializată în “Activitati de difuzare a programelor de televiziune”. În 2018, conform datelor de la Ministerul de Finanțe, „Mihaela Radulescu SRL” a înregistrat o pierdere de 34.645 de lei, după ce se bifase profit în anii precedenţi: 22.926 lei (în 2017), 206.844  lei (în 2016) şi 58.879 lei (în 2015).


In articol:

Citeste si: A sters pe jos cu Mihaela Radulescu! Iulia Albu nu s-a putut stapani: ”Nu inteleg de ce...”

Citeste si: Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii! În România, pierderile vedetei sunt uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO

De-abia în 2014 s-a mai înregistrat o pierdere, de 74.942 de lei. Ultimele rezultate, valabile pentru 2019, arată că firma nu mai performează, bifându-se cel mai mare deficit de când a fost înființată, 176.918 lei! Asta nu înseamnă că Mihaela Rădulescu nu a mai câștigat bani din televiziune, ci că a trebuit să plătească cu ei datoriile firmei. (vezi gestul care a scos la iveală despărțirea dintre Mihaela Rădulescu și iubitul austriac)

Câștigurile din televiziune ale Mihaelei Rădulescu. Firma a avut probleme cu Fiscul 

WOWbiz.ro a dezvăluit că “Mihaela Radulescu SRL” a avut probleme cu Fiscul în octombrie 2017, când societatea comercială a fost atenţionată să-şi plătească datoriile la stat. La finalul lui 2017, datoriile totale ale firmei erau de 178.039 de lei (aproximativ 38.000 de euro). Numele firmei se afla pe o listă publicată de ANAF, în care mai multe societăţi comeciale erau înştiinţate că trebuie să-şi achite datoriile la bugetul de stat.

La finalul lui 2018, restanțele erau de 181.048 de lei, aşadar cu 3.009 lei mai mari faţă de finalul anului precedent. Situația s-a schimbat la finalul lui 2019, când datoriile, conform Ministerului de Finanțe, erau de doar 2.887 de lei. Asta înseamnă că “Mihaela Radulescu SRL” a plătit datorii de 178.161 de lei în 2019, sumă apropiată de pierderea raportată pe 2019, 176.918 lei, ceea ce înseamnă că tot câștigul firmei de anul trecut  a fost transferat pentru stingerea datoriilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mihaela Rădulescu, scurtă descriere despre situaţia creată de coronavirus: "Politicienii si vipurile au fost testati zilnic, iar oamenilor obisnuiti li s-a spus sa se spele...

Mihaela Rădulescu, îngrozită de coronavirus. Uluitor ce i-a transmis fiului ei

O nouă umilință pentru Dan Bittman. Solistul trupei Taxi i-a dat o replică genială în versuri, după declarațiile penibile de la Antena3

Fiul Mihaelei Rădulescu i-a mulțumit pandemiei de coronavirus: „Mersi, corona, pentru timpul liber” Ayan a făcut un gest care a speriat-o pe mama lui!

Primul soţ al Mihaelei Rădulescu îşi vinde maşina! Bogdan Rădulescu s-a despărţit acum 30 de ani de vedeta care încă îi poartă numele!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies