Veste dramatică pentru Cristi Borcea! Judecătorii l-au eliberat condiționat, dar dinamovistul a rămas în spatele gratiilor! Vezi de ce

Cristi Borcea a primit decizia de eliberare condiționată pe 11 septembrie, dar dinamovistul a rămas în continuare după gratii.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cristi Borcea a primit decizia de eliberare condiționată pe 11 septembrie, dar dinamovistul a rămas în continuare după gratii. ”Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel Bucuresti Sectia I Penal. (...) Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, așa suna comunicatul inițial al instanței. 

Citeste si: Ce face azi primul iubit al Valentinei Pelinel! Dorin Drăgan a părăsit-o pe Valentina acum 19 ani şi a emigrat în Canada!

Citeste si: Cristi Borcea la un pas de eliberare în timp ce Alina Vidican are numai probleme! Dezvăluiri INCREDIBILE

Din păcate pentru soțul Valentinei Pelinel, procurorii au folosit opțiunea recursului și au depus cerere în acest sens, în cele trei zile regulamentare, așa că până la soluționarea recursului depus de ei Cristi Borcea va rămâne în continuare în detenție! 

fara descriere

Înainte de mariajul cu Pelinel, dinamovistul a avut o căsnicie tumultuoasă cu fotomodelul Alina Vidican. Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami. Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor", căsătorindu-se în toamna anului trecut cu Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit gemeni, după ce a născut şi un băieţel, Milan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate