Ce face azi primul iubit al Valentinei Pelinel! Dorin Drăgan a părăsit-o pe Valentina acum 19 ani şi a emigrat în Canada!

Doar amicii lui Dorin Drăgan ştiu ce face azi primul iubit al Valentinei Pelinel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Puţini ştiu ce face azi primul iubit al Valentinei Pelinel. Primul bărbat din viața Valentinei Pelinel a fost Dorin Drăgan, pe care blonda l-a cunoscut când avea 16 ani și jumătate. Cei doi s-au cunoscut pe aeroport, iar Dorin Drăgan i-a fost impresar în America. “Am fost primul ei iubit. Era mică, pe-atunci avea 16 ani jumate.  Relaţia a durat aproape 3 ani şi jumătate. Între timp am cunoscut-o pe soţia mea. A fost o decizie grea  când a trebuit să aleg între soţie şi Valentina. Vali era şi puţin rea, însă nu aş vrea să spun chiar toate secretele din câteva motive importante”, a spus Dorin Drăgan, care a părăsit-o pe Pelinel în 2000, când aceasta avea 20 de ani.

Citeste si: Cea mai importantă zi pentru Cristi Borcea! Pe 10 septembrie, afaceristul are șanse URIAȘE să fie eliberat condiționat! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Vezi cum au adus soţiile lui Cristi Borcea pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!

Citeste si: Cristi Borcea a ajuns să comande la Steaua din puşcărie! Vezi cum l-a păcălit pe Gigi Becali!

Ce face azi primul iubit al Valentinei Pelinel: "Am fost să o iau de la aeroport"

Întrebat cum a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, acesta a explicat: „Eu dansam la vremea aia cu 3 Sud Est. Am făcut câteva prezentări ca model pentru Zina şi aveam un business de import-export în Bucureşti. Ştiu că ne-am cunoscut după ce câştigase ea Top Model. Am fost să o iau de la aeroport şi m-am îndrăgostit pe loc”. Dorin a emigrat în Canada alături de Carmen, femeia pe care a preferat-o Valentinei, şi s-a însurat cu aceasta în 2010. (vezi cum a câştigat Cristi Borcea peste 100 de milioane de euro din gaz lichefiat)

fara descriere

Ce face azi primul iubit al Valentinei Pelinel. Dorin locuieşte în Vancouver 

S-a aflat ce face azi primul iubit al Valentinei Pelinel. Dorin Drăgan, care are doi copii cu Carmen, locuieşte în Vancouver, oraş în care are o afacere pe cont propriu. Drăgan îşi petrece vacanţele în Mexic, aşa cum se poate vedea în câteva fotografii, acolo unde se bucură din plin de căldura care îi lipseşte în Canada.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate