Veste groaznică pentru Simona Gherghe! Aflată în concediu prenatal, vedeta tv este convocată la tribunal! Prezentatoarea a pierdut procesul în primă fază EXCLUSIV

Cunoscuta prezentatoare tv Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal, urmând să nască în două luni al doilea copil.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cunoscuta prezentatoare tv Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal, urmând să nască în două luni al doilea copil. Din păcate pentru vedetă, un proces care o urmărește de câțiva ani nu-i dă pace, așa că pe 1 aprilie 2019 moderatoarea are înfățișare la tribunal, într-un dosar care are la bază calomnia. Totul a început pe 22 octombrie 2014, când în show-ul tv moderat de Gherghe o femeie, Cătălina Gâncianu, a acuzat un doctor bârlădean, pe Gabriel Simiciuc, de faptul că i-ar fi îmbolnăvit copilul de ciroză, printr-un tratament aplicat greșit.

Citeste si: Simona Gherghe abia mai poate închide un ochi noaptea. Ce se întâmplă cu graviduța? "Mă târâi prin casă..."

Citeste si: Simona Gherghe a predat ștafeta! Primele imagini cu înlocuitoarea ei

Considerându-se lezat, medicul a dat în judecată postul tv, pe Gherghe și pe femeia respectivă, câștigând acum aproape doi ani câteva mii de euro daune de la cei reclamați. Numai că, surpriză, după ce s-a demonstrat că acuzațiile femeii sunt false, doctorul Simiciuc a făcut apel, iar Curtea de Apel Iași a programat deja, pe 1 aprilie 2019, prima înfățișare în procesul care are ca obiect ”pretenții - cerere de repunere pe rol”. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: