WOW

Simona Gherghe a predat ștafeta! Primele imagini cu înlocuitoarea ei

Simona Gherghe intră în concediu prenatal. Vedeta TV i-a predat ștafeta înlocuitoarei ei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Cea care îi va lua locul Simonei Gherghe este Cristina Cioran. 

Cele două au stat față în față în ultima emisiune a Simonei Gherghe și prezentatoarea TV i-a predat ștafeta Cristinei Cioran.

"Așteptarea a luat sfârșit. Sunt emoționată, am primit o mulțime de mesaje. Nu vă mai țin pe jar pentru că vreau să o invit în platou pe noua prezentatoare", a spus Simona Gherghe, moment în care a intrat în platou Cristina Cioran.

Ce i-a transmis Simona Gherghe înlocuitoarei sale

"Este un proiect destul de greu de manageriat ca stare emoțională. Voiam să te felicit, se vede că ești fericită. Cea mai emoționată era mama, era la doctor, i-am zis să stea jos. Am întrebat-o dacă știe cine va prezenta emisiunea și i-am spus că eu. Să nu mă certe telespectatorii, că voi avea și flori", a spus Cristina Cioran. 

"O să vezi, o să te obișnuiești în momentul în care se termină emisiunea să te duci acasă și te eliberezi, să îți vezi de familie. Cine se așază pe scaunul ăsta, în cel mult un an rămâne însărcinată. O să-mi lipsească starea asta de live. Am încredere că emisiunea rămâne pe mâini bune. E bine că ești pregătită și că știi foarte bine formatul. Tu poți să gestionezi și altfel rolul acesta, ești cameleonică. Vă mulțumesc din suflet pentru tot și o să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă cu viața mea, pe rețelele sociale. Vă mulțumesc pentru că ați fost astăzi alături de noi și ne vedem când ne-om vedea", a spus Simona Gherghe. 

Simona Gherghe va intra în concediu prenatal, iar peste numai câteva săptămâni urmează să devină din nou mamă.

În legătură cu numele bebelușului ei, Simona Gherghe a dezvăluit că unul dintre cele l-a care s-a hotărât este Ioan.

"Ioan sigur va fi – este numele pe care îl poartă și tatăl meu, și bunica mea și bunicul pe linie maternă. Pentru primul nume încă mai negociem", a dezvăluit prezentatoarea.

Galerie foto